English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Μεγαλύτερο Ποτήρι Μπύρας Στον Κόσμο

Ιστορικα - Εγκυκλοπαιδεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η "Auld Dubliner Irish Pub" έφτιαξε ένα ύψους 8 πόδια (2,44 μέτρα) και βάρους 430 γαλόνια (1.628 λίτρων περίπου) ποτήρι της μπύρας Guinness, περνώντας έτσι στο πάνθεον των ρεκόρ του βιβλίου Guinness ως το μεγαλύτερο ποτήρι στον κόσμο.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να γεμίσει και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από την "Auld Dubliner Irish Pub" που βρίσκεται στο Tustin Legacy.

Οι ιδιοκτήτες του μπαρ ξεκίνησαν το γέμισμα του ποτηριού, μπροστά στο πλήθος των 400 ατόμων που είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν και να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.

Το εν λόγω ποτήρι, κατασκευάστηκε από την "California Quality Plastics" και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ακρυλικό, έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα σπάσει.

Η ποτήρι περιόδευσε στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές των Η.Π.Α. όπως το Orange, Long Beach, Riverside, Olympic Valley και Mammoth Lakes, Peoria και Tucson, Henderson και Bolingbrook.

Στο εστιατόριο πουλήθηκαν T-shirts και ποτήρια Guinness τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν υπέρ του ταμείου των πεσόντων πυροσβεστών του Orange County.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, για το μεγαλύτερο ποτήρι μπύρας, κατείχε το "Harry Caray's Italian Steakhouse" στο Σικάγο. Το Harry Caray είχε δημιουργήσει ένα ποτήρι 4 πόδια ψηλό, χωρητικότητας 100 γαλόνια από γυαλί με λαβή και κάνουλα.

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρασί vs Μπύρα: Ποιο Αυξάνει Περισσότερο Το Σπλαχνικό Λίπος
cibum.gr

Η μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά έχουν υψηλά επίπεδα επιβλαβούς λίπους που συνδέονται με καρδιακές παθήσεις, αλλά το κρασί φαίνεται να προστατεύει από αυτό, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Έρευνα! Μια Μπύρα Την Ημέρα Προστατεύει Από Παθήσεις Και Χαρίζουν Μακροζωία
newsbreak.gr

Σύμφωνα με νέα έρευνα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «μία μπύρα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ υποστηρίζουν μάλιστα ότι όσοι καταναλώνουν συγκεκριμένες μπύρες ζουν περισσότερο.

Αλκοόλ: Πώς Σχετίζεται Η Κατανάλωση Αλκοόλ Με Τον Καρκίνο;
Στέλλα Στρούβαλη

Αλκοόλ: Η επίγνωση της σχέσης μεταξύ αλκοόλ και καρκίνου είναι γενικά χαμηλή, σύμφωνα με μια μελέτη.

Μπύρα Πριν Το Ποτό Ή Ποτό Πριν Την Μπύρα Για Να Γλιτώσεις Το Hangover;
Νίκη Μπάκουλη

Μελέτη αποσαφηνίζει αν φταίει η σειρά με την οποία καταναλώνουμε διαφορετικά είδη αλκοόλ για το δράμα που ζούμε την επόμενη ημέρα. Η μπύρα έχει ενοχοποιηθεί για το hangover, όταν καταναλώνεται πριν τα ποτά σε μια έξοδο. Από την άλλη, σύμφωνα με τους Γερμανούς αν κάποιος πιει ποτό πριν την μπύρα, μετριάζει το hangover. Τελικά, τι ισχύει;

Αλκοολούχα Ποτά Που Θα Σας Κάνουν Να Μην Ξυπνήσετε Το Πρωί Με Πονοκέφαλο - Ποια Να Αποφύγετε
healthstat.gr

Μελέτη αποκαλύπτει ποια είναι τα καλύτερα αλκοολούχα ποτά για να αποφύγουμε το hangover.

Η Μπύρα Μπορεί Να Είναι Το Κλειδί Για Την Πρόληψη Της Νόσου Αλτσχάιμερ, Απίθανο; Κι Όμως Πιθανό
theissue.gr

Τα εκχυλίσματα λουλουδιών λυκίσκου που βρίσκονται στη μπύρα θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το