English Greek
16
Τρι, Απρ
31 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κι Όμως, Η Μπύρα «Θωρακίζει» Τις Γυναίκες Από Τον Καρκίνο Του Μαστού!

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κι όμως! Η μπύρα μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από την κακοήθεια. Νέα έρευνα δείχνει πως η κατανάλωση μπύρας θωρακίζει τον γυναικείο οργανισμό από τον καρκίνο του μαστού.

Η μέτρια κατανάλωση μπύρας - ένα ποτήρι μπύρας την ημέρα - μπορεί να έχει όφελος για την υγεία των γυναικών: συγκεκριμένα σχετίζεται όχι μόνο με καλή καρδιαγγειακή υγεία και χαμηλότερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, αλλά τις προστατεύει και από τον καρκίνο του μαστού.

Η μπύρα αυξάνει την οστική πυκνότητα και μπορεί να συντελέσει στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Science of Food and Agriculture, τον Φεβρουάριο του 2010. Κι αυτό γιατί η μπύρα περιέχει υψηλά επίπεδα κριθαριού σε σκόνη και λυκίσκου. Την ίδια ώρα, νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόι στις ΗΠΑ δείχνει ότι, ο λυκίσκος είναι η "μαγική ουσία" της μπύρας που ενισχύει τα οιστρογόνα στον γυναικείο οργανισμό. Το γεγονός αυτό ότι διευκολύνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Αυξάνοντας όμως τα οιστρογόνα, προστατεύεται ο γυναικείος οργανισμός από τον καρκίνο του μαστού.

Άλλα οφέλη της μπύρας στον οργανισμό
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μαύρες μπύρες εμπεριέχουν περισσότερο σίδηρο από τις ξανθιές, σύμφωνα με μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας. Ο σίδηρος είναι σημαντικό στοιχείο μιας υγιεινής διατροφής επειδή βοηθά στην «διανομή» οξυγόνου σε όλα τα μέρη του σώματος και στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων. Επίσης έχει σχετιστεί με μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η μπύρα μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και να έχουν περισσότερο όγκο, διότι έχει λιγότερες χημικές ουσίες και περισσότερες πρωτεΐνες σιταριού, από τα σαμπουάν, καθώς επίσης ουδέτερη γεύση και οσμή. Οι γερμανικές μπύρες περιέχουν λίγο περισσότερο λυκίσκο, ο οποίος περιέχει πολλές από τις πρωτεΐνες που χαρίζουν υγιή μαλλιά.

πηγή: pronews.gr

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Είναι Σωστό Να Πίνεις Αλκοόλ Για Να Ζεσταθείς;
runnfun.gr

Θα πιεις ένα ποτηράκι για να ζεσταθείς; Αυτή την ερώτηση την έχετε ακούσει πολλές φορές και ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία έχετε κουνήσει συγκαταβατικά το κεφάλι σας. Κάνατε το σωστό;

Πόσες Φυσαλίδες Μπορεί Να Έχει Ένα Ποτήρι Μπύρα; Η Επιστήμη Μίλησε!
sputniknews.gr

Υπάρχει κάποιος που να μη θέλει να περάσει καλά με μια μπύρα στο χέρι και να απολαύσει τον κρεμώδη αφρό της; Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ πόσες φυσαλίδες θα μπορούσε να κρατήσει; Μια ομάδα επιστημόνων φαίνεται να βρήκε την απάντηση.

Και Όμως! Η Μπύρα Σε Κάνει Καλύτερο Εραστή
newsbomb.gr

Καλά νέα για τους εραστές της μπύρας και όχι μόνο...

Η Μπύρα Συμβάλει Στη Διατήρηση Της Καλής Χοληστερίνης!
Γιώργος Παπαδημητρόπουλος

Μερικά πολύ καλά νέα προέκυψαν για τους λάτρεις της μπύρας μετά από μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των επιστημονικών συνεδρίων της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας.

Το Πρώτο Ηλεκτρικό Skoda... Αγαπούσε Πολύ Τη Μπύρα!
gazzetta.gr

Πίσω στο 1938, η Skoda έφτιαξε ένα ηλεκτροκίνητο φορτηγό ώστε η μεταφορά μπύρας να γίνεται κανονικά, παρά την πετρελαϊκή κρίση που είχε ξεσπάσει.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το