English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρυξέλλες: Delirium Café

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αν κάθε φορά που επισκέπτεστε μια μπυραρία έχετε πρόβλημα στο να αποφασίσετε τι θα παραγγείλετε, τότε μην διαλέξετε ποτέ να πάτε στο "Delirium Café" στις Βρυξέλλες, γιατί εκεί σερβίρουν πάνω από 2.500 διαφορετικές μπύρες.

Το "Delirium Café" βρίσκεται από τις αρχές του 18ου αιώνα, στην καρδιά της πόλης και μόλις 100 μέτρα μακριά από το "Grande Place".

Η διακόσμηση του χαρακτηριστική, από παλιά εμαγιέ πάνελ, παλιές αφίσες, πολύχρωμες διαφημιστικές ταμπέλες και τραπέζια-βαρέλια.

Το εν λόγω μαγαζί έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για τα περισσότερα είδη μπύρας εμπορικά διαθέσιμα, ήδη από το 2004 (με τις 2004 μπύρες) αλλά από τότε έχουν προσθέσει κι άλλες στη "συλλογή τους".

Τώρα έχουν σχεδόν 2.500 μπύρες στην κάβα τους, όπου οι περισσότερες προέρχονται από το Βέλγιο, αλλά και με εκπροσώπηση πάνω από 75 διαφορετικές χώρες, που διατηρούν στις υπόγειες αποθήκες τους.

Ο κατάλογος τους είναι πάνω από 200 σελίδες και θα βρείτε μπύρες όλων των ειδών. Αυτό που κάνει περισσότερο ενδιαφέρον τον κατάλογο είναι ότι μπορείτε να διαβάστε και αυτοβιογραφίες προσωπικοτήτων.

Ένας εκπρόσωπος της μπυραρίας λέει ότι ο γιγαντιαίος αυτός κατάλογος είναι πόλος έλξης των "ελαφροχέρηδων" τουριστών, που έχει ως αποτέλεσμα το χάσιμο τους και την αντικατάστασή τους κάθε εβδομάδα.

Προσθέστε ότι το προσωπικό πρέπει να υποβληθεί σε πέντε εβδομάδες εκπαίδευσης για να μάθει που βρίσκεται η κάθε μπύρα στο υπόγειο κελάρι, καθώς βέβαια και πώς να σερβίρει τον κάθε τύπο μπύρας.

Δεδομένου ότι όλες οι μπύρες σερβίρονται στα συγκεκριμένα δικά τους ποτήρια, το προσωπικό θα πρέπει επίσης να θυμάται και σε πιο σημείο του μπαρ βρίσκεται το καθένα.

Μπορείτε ακόμα να βρείτε μια μεγάλη γκάμα διαφόρων υπέροχων εδεσμάτων καθώς και περιέργων άλλων ειδών οινοπνευματωδών ποτών, αλλά φυσικά μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στη μεγαλύτερη μπυραρία του κόσμου, οπότε μην σας περάσει από το νου να ζητήσετε κάτι άλλο εκτός από μπύρα, ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης.

Μια μοναδική εμπειρία όπου φεύγοντας μη ξεχάσετε να αγοράσετε τα αναμνηστικά σας, για να θυμάστε την επίσκεψη σας στο "Delirium Café".

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το