English Greek
16
Τρι, Απρ
31 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Birofilia 2010, Żywiec Beer Collectors Meeting

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, όταν δημοσιεύσαμε την είδηση για το "Żywiec Beer Collectors Meeting", η www.Beer-Pedia.com έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση αυτή.

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι και μια σύντομη στάση στο Βελιγράδι για να δούμε τους πολύ καλούς μας φίλους και συλλέκτες Uros Radmanovic και Mishko Tomic, φτάσαμε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Żywiec όπου και μας περίμενε ο φίλος και συνεργάτης μας Algis Rusys από τη Λιθουανία.

Μας οδήγησε κατευθείαν στο ζυθοποιείο του Żywiec, όπου και στην τεραστία αυλή λάμβανε χωρά το "Żywiec Beer Collectors Meeting".

Ευτυχώς οι διοργανωτές φρόντισαν να μας έχουν εξασφαλίσει μέρος για να εκθέσουμε και εμείς τα καλούδια από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Από τα πρώτα πράγματα που κάναμε, μετά τη διαπίστευση μας φυσικά, ήταν να επισκεφτούμε το ειδικά διαμορφωμένο μέρος που ο καθένας έναντι ενός συμβολικού ποσού (περίπου 0,70€) μπορούσε να πιει όλα τα είδη μπύρας που παρήγαγε το ζυθοποιείο.

Δυστυχώς το βραδύ έφτασε γρήγορα και αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε από το ζυθοποιείο. Ευτυχώς όμως η βραδιά συνεχίστηκε με τους πολύ καλούς μας φίλους πάντα συντροφιά σε μια τοπική pub με τη μπύρα Żywiec να ρέει άφθονη.

Την επόμενη μέρα το Σάββατο σηκωθήκαμε πολύ πρωί, γύρω στις 5 γιατί στις 6 που άνοιγαν οι πόρτες το ζυθοποιείου έπρεπε να ήμασταν εκεί.

Και όπως λέει και ο λαός «η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται» το τραπέζι οπού είχαμε τα καλούδια έγινε σημείο αναφοράς και όλος ο καλός ο κόσμος πέρασε από εκεί.

Μέσα στις επόμενες 2 ώρες όλο το υλικό μας τελείωσε και η συλλογή μου μεγάλωσε κατά 204 ολοκαίνουργια ποτήρια μερικά εκ των οποίων προέρχονταν από «εξωτικές» χώρες όπως Αρμενία, Τατζικιστάν, Κίνα, Μογγολία και άλλες.

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το