ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

HO.RE.CA. 2018

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, τη 13η HO.RE.CA., όπου σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, τη 13η HO.RE.CA., όπου σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης.

Με 550 εκθέτες από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου- με ένα πλήθος από ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, με την περαιτέρω βελτίωση των οργανωτικών δομών από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας, με την στήριξη και την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου, για ακόμα μία χρονιά η HO.RE.CA. θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην χώρα μας, ένα από τα πιο επιδραστικά και ισχυρά brands στην Ελλάδα, πυρήνα των εξελίξεων και κοιτίδα των τάσεων που αφορούν τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο.

Η σίγουρη τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα, η πρωτοφανής πολυσυλλεκτικότητα αλλά και ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει διαχρονικά η HO.RE.CA. στον ευρύτερο κλάδο του Τουρισμού και φέτος θα είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιβεβαίωση του τίτλου της ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τα Ξενοδοχεία και την Εστίαση σε παγκόσμιο επίπεδο!

"Στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών από Ελλάδα, Κύπρο και τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής".

Πλήρως ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις
Η διοργανώτρια εταιρεία θέλοντας να προσφέρει στο πλήθος των επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης, την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματική της επιχείρησης τους, και θα την οδηγήσουν σε μία νέα σύγχρονη εποχή με βάση τα πρότυπα επιτυχημένων επιχειρήσεων του εξωτερικού, φέτος διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Έτσι λοιπόν μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη των ξενοδοχείων αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα, ενώ βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις προτάσεις τους αλλά και τις γνώσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events.

Προσέλκυση ποιοτικού επισκεπτικού κοινού
Η προσέλκυση στη HO.RE.CA. 2018 ακόμη πιο στοχευμένων και ποιοτικών επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα και την Κύπρο όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, αποτελεί τον στόχο της οργανώτριας εταιρείας FORUM ΑΕ. Για το σκοπό αυτό θα περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των χειρόγραφων προσκλήσεων, καθώς θα δοθεί έμφαση στην αποστολή ηλεκτρονικών barcode προσκλήσεων σε επαγγελματίες του κλάδου.

Ισχυροποιώντας την δυναμική της
Στοχεύοντας να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την δυναμική της HO.RE.CA. αλλά και τον ρόλο της ως ηγέτης των εκθέσεων, η διοργανώτρια εταιρεία, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας, έχει ήδη διαμορφώσει μία δυνατή διαφημιστική καμπάνια η οποία καλύπτει όλα τα μέσα, ενώ σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων ενεργειών μάρκετινγκ και διαφήμισης προβάλλει τη δυναμική της μεγιστοποιώντας την επισκεψιμότητα και την εμπορική της επιτυχία. Συγκεκριμένα, η διαφημιστική καμπάνια της HO.RE.CA. 2018 θα υπερβεί τις 500.000€. Η έκθεση θα προβληθεί με εκατοντάδες τηλεοπτικά μηνύματα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, για περισσότερες από 3 εβδομάδες, ενώ περισσότερα από 8.500 ραδιοφωνικά σποτ θα βγουν στον αέρα του ραδιοφώνου σε συνολικά 35 σταθμούς, σε 19 νομούς της χώρας. Παράλληλα με οnline στοχευμένες ενέργειες (newsletters, google ads, social media) αλλά και έντυπες διαφημίσεις στον κλαδικό Τύπο θα επικοινωνήσει με τον πιο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο την είδηση της 13ης διοργάνωσής της.

HO.RE.CA. Beer & Spirits Show
Τα πάντα για τα cocktail και το bar management!
Πλήρως αναβαθμισμένο, με πολύ περισσότερες -αλλά και πιο στοχευμένες- παρουσιάσεις, επιδείξεις και συζητήσεις θα είναι το πρόγραμμα του Beer & Spirits Show στη HO.RE.CA. 2018.

Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η λειτουργία του bar θα βρεθούν στο επίκεντρο των παρουσιάσεων που θα φιλοξενήσει το Beer & Spirits Show της 13ης HO.RE.CA. Προσωπικότητες αναγνωρισμένου κύρους, με μακρά εμπειρία στον τομέα του bar management, καθώς και πετυχημένοι επιχειρηματίες του χώρου, θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους γύρω από τη διαχείριση των αλκοολούχων και μη ποτών και του ανθρώπινου δυναμικού, την κοστολόγηση και τιμολόγηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, την οργάνωση της αποθήκης, των σταθμών εργασίας και της σάλας, την κατάρτιση του cocktail menu, την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων κ.λπ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν πετυχημένα case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος
Όπως κάθε χρόνο, το HO.RE.CA. Beer & Spirits Show θα φιλοξενήσει τους τελικούς των πανελλήνιων διαγωνισμών cocktail της Ένωσης Μπάρμπεν Ελλάδος, με τη συμμετοχή ταλαντούχων επαγγελματιών από όλη τη χώρα. Οι διαγωνισμοί περιλαμβάνουν τις κατηγορίες "Non Alcohol Cocktail" (Παρ., 9/2, 16:45), "Star Serve Heineken" (Σάβ., 10/2, 15:45), "Ελληνικό Cocktail" (Κυρ., 11/2, 16:45) και "Classic Cocktail & Flairtenting" (Δευτ., 12/2, 14:45). Στο τέλος κάθε ημέρας θα γίνεται η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των βραβείων.

Από το χώρο της μπύρας συμμετέχουν:

 • Koppaberg - Prodrinks ΕΠΕ
 • Septem Μικροζυθοποιία
 • Unibräu
 • Vinalia ΙΚΕ
 • Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ
 • Αμπεριάδης
 • ΒΑΠ - Κουγιός Παντελής ΑΒΕΕ
 • Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
 • Ικαριακή Ζυθοποιία Μον. ΙΚΕ
 • Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος
 • Νήσος Μπύρα - Μικροζυθοποιία Κυκλάδων, Τήνος
 • Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή 9/2/2018 10.00-19.00
Σάββατο 10/2/2018 10:00-19:00
Κυριακή 11/2/2018 10.00-19.00
Δευτέρα 12/2/2018 10.00-18.30

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ