English Greek
20
Κυρ, Ιουν
58 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Άλφα Μπύρα Στην Κυπριακή Αγορά

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα Άλφα έχει μακρόχρονη πορεία στην αγορά μπύρας στην Ελλάδα. Η μπύρα Άλφα υπήρξε η πρώτη μπύρα με ελληνικό όνομα!

Η μπύρα Άλφα έχει μακρόχρονη πορεία στην αγορά μπύρας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις παλαιότερες μάρκες μπύρας στην Ελληνική αγορά και υπήρξε η πρώτη μπύρα με ελληνικό όνομα.

Όμως τί είναι Άλφα μπύρα; Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά της με τις μπύρες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα;

Η Άλφα δημιουργήθηκε σε μια εποχή που όλα ήταν πιο απλά και οι ανθρώπινες σχέσεις αυθεντικές, σημαντικές και πιο αληθινές.

Η καθημερινότητα μας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι πλέον διαφορετικός, πιο δύσκολος. Πολλές φορές μας αποξενώνει από τους δικούς μας ανθρώπους και κάνουμε το λάθος να τους θεωρούμε δεδομένους. Τους ανθρώπους που είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή μας και μαζί με τους οποίους νιώθουμε αυθεντικοί, ειλικρινείς, νιώθουμε... εμείς! Κι όμως οι ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να αποκτούν μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα γιατί είναι αυτές που μας κρατάνε όρθιους στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε.

Από τη στιγμή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα, παραμένει πιστή στις αξίες της, οι οποίες έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το πρώτο βήμα και να έρθουν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ένα προϊόν με αυθεντικά ανθρώπινο πρόσωπο και με αξίες όπως η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η αγνότητα, η διαφορετικότητα, που φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή.

Με οδηγό τις αξίες που αντιπροσωπεύει και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της δημιουργήθηκε η επικοινωνιακή της καμπάνια που αναδεικνύει και τονίζει το ρόλο που διαδραματίζουν οι δικοί μας άνθρωποι στις ζωές μας. Η καθημερινότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής πολλές φορές μας αποξενώνουν από τους δικούς μας ανθρώπους και κάνουμε το λάθος να τους θεωρούμε δεδομένους. Όμως, συχνά έρχεται στη ζωή μας μία τυχαία στιγμή, ένα σημείο ορόσημο, που μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την αξία που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας. Το πρόσφατο διαφημιστικό σποτ μας μεταφέρει στην εμβληματική σχέση πατέρα και γιου. Ξεκινάει στα χρόνια του έφηβου γιου, παρουσιάζοντας έναν νέο, ο οποίος παράλληλα με τις σπουδές του βοηθάει ενεργά τον πατέρα του στη δουλειά. Ο πατέρας, πάντα παρών στη ζωή του γιού του, τον στηρίζει, εκφράζοντας σε κάθε αφορμή την αγάπη και τη φροντίδα του. Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή σε χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής τους, βλέπουμε το γιο συχνά να αισθάνεται άβολα από την παρουσία και τις πράξεις του πατέρα. Μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα, όπου, ο γιος, έχοντας κατακτήσει, πλέον, τις δικές του «νίκες», αναγνωρίζει την πραγματική συνεισφορά και τη στήριξη που ο πατέρας του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Διακρίνει αυτή τη δυνατή σχέση που τον έχει καθορίσει και κάνει την κίνηση για να έρθει πιο κοντά στον άνθρωπο που συνέβαλε στη δική του ολοκλήρωση.

Μέσα από τις αξίες και τους δυνατούς δεσμούς της οικογένειας, η νέα ταινία της Άλφα, αγγίζει τις αξίες της ίδιας της μάρκας και μας θυμίζει ότι ένα μόνο βήμα αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά στην «Άλφα πλευρά μας». Αυτή που μας κάνει πιο απλούς, πιο αυθόρμητους και αυθεντικούς.

Ιστορία της Άλφα
Στην Ελλάδα του 1960 κάνει την εμφάνιση της η δεύτερη χρονολογικά μπύρα στην Ελλάδα από την "Ελληνική Ζυθοποιία Α.Ε.". Για 30 χρόνια, από το 1970, η Άλφα διέκοψε την κυκλοφορία της στην Ελληνική αγορά αλλά το 2000 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αγοράζει τα δικαιώματα και την επανακυκλοφορεί. Το 2004 και ενώ έχει κατακτήσει έναν μεγάλο αριθμό καταναλωτικού κοινού, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επαναλανσάρει το προϊόν διαφοροποιώντας την ετικέτα της. Από τότε μέχρι και σήμερα η μπύρα ανήκει στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και γνωρίζει εξαιρετική αποδοχή από τον Έλληνα καταναλωτή, τόσο σε κατανάλωση στο σπίτι όσο και στη διασκέδαση.

Η Άλφα στην Κύπρο
Στην κυπριακή αγορά κάνει την παρθενική της είσοδο η μπύρα Άλφα κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας Tempo Beverages Cyprus Ltd. Η μπύρα Άλφα αποτελεί για τον Κύπριο Καταναλωτή μια νέα, 'φρέσκια' πρόταση στην κατηγορία της μπύρα.

Η Άλφα γιόρτασε με συνεργάτες και καλούς φίλους την επίσημη ένταξή της στην κυπριακή αγορά με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Μαΐου, στην Πλατεία Ηρώων στην Αγλαντζιά.

Μια αυθεντική ελληνική βραδιά, σε ένα σκηνικό που ταξιδεύει στην παλιά Αθήνα, ρεμπέτικη μουσική αρμονικά συνδυασμένη με το μοντέρνο, ελληνικό παραδοσιακό φαγητό και φυσικά άφθονη μπύρα. Επίτιμος καλεσμένος ο Στέφανος Κορκολής, διεθνούς φήμης συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού που έντυσε τη διαφήμιση της Άλφα, ο οποίος μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του και το άρτιο παίξιμό του στο πιάνο.

Το «παρών» έδωσαν οι ιδιοκτήτες της Tempo από το Ισραήλ, άνθρωποι των Μέσων αλλά και εκλεκτοί φίλοι και πελάτες της Tempo Beverages Cyprus Ltd.

O Chairman και CEO της Tempo Beverages Ltd, Jacques Beer, άνοιξε με την ομιλία του την εκδήλωση. Εξέφρασε τη χαρά του για την είσοδο της Tempo στην Κυπριακή αγορά και συνέχισε λέγοντας ότι στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο επενδύοντας και σε άλλες κατηγορίες ποτών και ροφημάτων. Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο ότι η Tempo αποσκοπεί να δημιουργήσει περισσότερες στρατηγικές συνεργασίες και είναι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της εταιρείας στη χώρα μας.

«Η Άλφα είναι μία μάρκα με ζεστό, αυθεντικό και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα. Ένα προϊόν που παραμένει πιστό στις αξίες του, αξίες όπως είναι η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η αγνότητα, η διαφορετικότητα και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Είναι η μπύρα που Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το πρώτο βήμα και να έρθουν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο ερχόμαστε πιο κοντά στην απλή, αυθεντική και ανθρώπινη πλευρά μας. Στην Άλφα πλευρά μας.» υπογράμμισε η Φλώρα Χριστοφόρου, Marketing Director της Tempo Beverages Cyprus Ltd. Μίλησε επίσης, για όλα τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Άλφα από τις μπύρες που γνωρίζουμε, για το μεγάλο μερίδιο αγοράς που κατέκτησε η Άλφα στην Ελλάδα αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν στην εγχώρια αγορά.

Ένα βράδυ που περιλάμβανε τα ΠΑΝΤΑ και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

πηγή: politis.com.cy

Κράτα το

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επένδυση 40 Εκατ. Λιρών Για Την Heineken Στην Βρετανική Beavertown
emea.gr

Ποσοστό στην βρετανική ζυθοποιία Beaverton απέκτησε η Heineken έναντι 40 εκατ. λιρών. Το ποσοστό το οποίο αποκτήθηκε δεν έγινε γνωστό, αλλά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Beavertown στους Financial Times "είναι ένα ποσοστό μειοψηφίας, οπότε διατηρούμε τον πλήρη έλεγχο και την ελευθερία να κάνουμε αυτό που θέλουμε".

Boulevard - Oatmeal Raisin Cookie
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Boulevard Brewing Co.

Firestone Walker - El Dorado
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Firestone Walker Brewing Co.

Toppling Goliath - Term Oil
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Toppling Goliath Brewing Co.

Uiltje - Deadperle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

White Pony - Anti Social Network
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η White Pony Microbrewery.

Άλλα Άρθρα

* Beer & Brewing Awards 2020 *

Τα πρώτα επίσημα και μοναδικά βραβεία για την μπύρα, τη ζυθοποιία και τα καταστήματα που την εμπορεύονται (μπυραρίες, pubs) στην Ελλάδα, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

vol

Κράτα το

Κράτα το

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το