30
Δευ, Νοε
66 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανάκληση Γυάλινων Φιαλών Της Stella Artois

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ανάκληση αφορά συσκευασιών έξι φιαλών 33 εκατοστόλιτρων της Stella Artois στην Κύπρο.

Η Stella Artois σήμερα επέκτεινε την εκούσια ανάκληση συγκεκριμένων συσκευασιών, οι οποίες περιλαμβάνουν φιάλες 33 εκατοστόλιτρων μπύρας της Stella Artois οι οποίες ενδεχομένως περιλαμβάνουν σωματίδια γυαλιού. Η επέκταση της ανάκλησης έχει άμεση ισχύ.

Η επέκταση της ανάκλησης περιορίζεται σε φιάλες τρίτου προμηθευτή, ο οποίος παράγει μικρό ποσοστό φιαλών της Stella Artois παγκοσμίως. Η Stella Artois επέκτεινε την ανάκληση με σκοπό να αποσύρει από την αγορά κάθε φιάλη με πιθανό ελάττωμα. Η εταιρεία δεν έχει λάβει κανένα παράπονο από καταναλωτή στην Κύπρο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανάκληση αφορά συσκευασιών έξι φιαλών 33 εκατοστόλιτρων της Stella Artois στην Κύπρο με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας μία από τις εξής:

- 18/01/19, 19/01/19, 20/01/19
- 06/03/19, 07/03/19, 08/03/19

Η Stella Artois εφάρμοσε προαιρετικά την επέκταση ως προσωρινό μέτρο με σκοπό την προστασία των καταναλωτών. Συνολικά η ανάκληση αφορά δύο κοντέινερ φιαλών που σήμερα βρίσκονται στην κυπριακή αγορά.

Οι κωδικοί ημερομηνιών των προϊόντων που ανακλήθηκαν αναφέρονται αναλυτικά πιο κάτω. Η ανάκληση δεν αφορά άλλες συσκευασίες της Stella Artois, όπως κουτιά ή βαρέλια, ούτε αφορά φιάλες με άλλο κωδικό ημερομηνίας.

Η ανάκληση, η οποία είναι παρόμοια με το θέμα που προκάλεσε την μερική εκούσια ανάκληση στις 2 Απριλίου 2018, είναι το αποτέλεσμα ανίχνευσης ελαττώματος σε συσκευασία μερικών φιαλών 33 εκατοστόλιτρων στις οποίες ενδεχομένως μικρό κομμάτι γυαλί μπορεί να σπάσει και να βρεθεί στη μπύρα.

Η Stella Artois ενημέρωσε τους αρμόδιους ρυθμιστικούς οργανισμούς και συνεργάζεται με τον διανομέα της και με τους εταίρους λιανικής πώλησης ούτως ώστε να αποσυρθούν από το λιανικό εμπόριο όλες οι φιάλες που φέρουν τους συγκεκριμένους κωδικούς ημερομηνιών.

Οι κωδικοί μπορεί να βρεθούν στη συμπληρωματική ετικέτα των φιαλών και στις ετικέτες στα πλάι ή στην κάτω πλευρά των χαρτοκιβωτίων συσκευασιών έξι φιαλών 33 εκατοστόλιτρων. Οι καταναλωτές είναι επιλέξιμοι για αποζημίωση. Συνιστάται να μην καταναλώσουν ή να επιτρέψουν σε άλλους να καταναλώσουν το προϊόν, και να πετάξουν τη μπύρα.

Συγκεκριμένοι κωδικοί παραγωγής για πιθανώς επηρεασμένες φιάλες
Καταναλωτές, Off Trade & Horeca πελάτες πρέπει να ακολουθήσουν τα ακόλουθα βήματα ώστε να αξιολογήσουν εάν οι φιάλες 33 εκατοστόλιτρων είναι επηρεασμένες, και ως εκ τούτου υπόκεινται στην εκούσια απόσυρση.

Αναγράφονται στις φιάλες μια από τις παρακάτω «Ανάλωση Κατά Προτίμηση» ημερομηνίες. (δείτε το συνημμένο αρχείο για περαιτέρω οδηγίες).

πηγή: kathimerini.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bell's - Citrus Wheat / Grapefruit Wheat
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες αναμένονται απ' την Bell's Brewery.

Siren - Twin Flames: Classic / Twin Flames: Nitro
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Hoppin' Frog - BRoo And Gold
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Mikkeller - Blue Rye The Sour Guy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewing San Diego.

Mikerphone - Sitting, Waiting, Wishing
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Mikerphone Brewing.

Goose Island - Vernalis
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Goose Island Beer Co.

Άλλα Άρθρα

* Beer & Brewing Awards 2020 *

Τα πρώτα επίσημα και μοναδικά βραβεία για την μπύρα, τη ζυθοποιία και τα καταστήματα που την εμπορεύονται (μπυραρίες, pubs) στην Ελλάδα, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

vol

Κράτα το

Κράτα το

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το