English Greek
20
Σαβ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στα Δικαστήρια Για Το Όνομα Μιας Μπύρας Οι Guns 'n' Roses

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Θεωρούν ότι η μπύρα Guns 'n' Rosé πρέπει να καταργηθεί και να τους αποζημιώσει.

Οι Guns 'n' Roses τα έχουν βάλει με μια ζυθοποιία στο Κολοράντο πού από το 2018 κυκλοφορεί τη ροζέ μπύρα Guns 'n' Rosé. Εκτός από τη μπύρα, πουλάει και εμπορεύματα με το λογότυπό της που υποδηλώνουν μία σχέση με το ροκ συγκρότημα.

Η ζυθοποιία Oskar Blues επιχείρησε να κατοχυρώσει το όνομα «Guns 'n' Rose» τον Αύγουστο του 2018, κάτι που τράβηξε την προσοχή του μάνατζερ και των δικηγόρων της μπάντας οι οποίοι επικοινώνησαν με τη διεύθυνσή της. Σύμφωνα με όσα καταθέτουν στη μήνυση, η ζυθοποιία απέσυρε την αίτηση κατοχύρωσης του ονόματος αλλά συνέχισε να πουλάει τη μπύρα και τα σχετιζόμενα με αυτή εμπορεύματα.

Οι Guns 'n' Roses σχηματίστηκαν το 1985 όταν ο Τρέισι Γκανς και ο Αξλ Ρόουζ ένωσαν τα συγκροτήματά τους LA Guns και Hollywood Rose. Έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατ. δίσκους παγκοσμίως, ενώ η τελευταία περιοδεία τους με τίτλο «Not in this Lifetime...» είναι η τρίτη πιο επικερδής όλων των εποχών.

Οι δικηγόροι τους ζητούν την παύση κυκλοφορίας της μπύρας Guns 'n' Rosé και την καταστροφή κάθε εμπορεύματος και προωθητικού υλικού που φέρει το όνομά της. Ζητούν επίσης αποζημίωση για κέρδη εις βάρος του συγκροτήματος. Καλά όλα αυτά, αλλά για λάθος λόγο. Η ιδέα της ροζέ μπύρας είναι λάθος εξ' αρχής, μία προσβολή για κάθε λάτρη της μπύρας και γι' αυτό θα πρέπει να καταργηθεί, όχι εξαιτίας ενός λογοπαίγνιου...

πηγή: reader.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Belching Beaver - Samba #5
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Belching Beaver Brewery.

Pühaste - Sanctum: Cocos
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Έρχεται Το «Chef's Choice», Εμπνευσμένο Από Την Μπύρα Estrella
sigmalive.com

Η Estrella Damm σας συστήνει τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τη νέα εικόνα της κυπριακής κουζίνας, αλλάζοντας τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού μέσα από καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους.

Hoppin' Frog - All Along The Terp Tower
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Η Πανδημία Μείωσε Την Κατανάλωση Μπύρας Στην Κύπρο
Ξένιος Μεσαρίτης

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία η κατανάλωση μπύρας από τοπικά ζυθοποιεία τον Οκτώβριο του 2020 μειώθηκε κατά 26,1%, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2019.

Μπουκάλι Μπύρας Εξερράγη Σε Ταμείο Σούπερ Μάρκετ Στον Άλιμο - Δικαίωση Για Ελαττωματικό Προϊόν 15 Χρόνια Μετά
protothema.gr

Μετά από μια διαδρομή 15 ετών στο «λαβύρινθο» των δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο καταναλώτρια η οποία είχε αγοράσει από σούπερ μάρκετ μπουκάλια μπύρας «Fischer» και ένα από αυτά ήταν ελαττωματικό και εξερράγη, ενώ ένα κομμάτι γυαλί εκσφενδονίστηκε στο μάτι της και σχεδόν το κατέστρεψε.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το