22
Σαβ, Σεπ
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

H Αθηναϊκή Ζυθοποιία Στο Πλευρό Των Νέων Στα Νησιά

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η εταιρεία στηρίζει το πρόγραμμα "Επινήσια Ηώς" για την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Στην ενεργή στήριξη του προγράμματος «Επινήσια Ηώς», το οποίο αποσκοπεί στην αξιοποίηση της δυναμικής και των ικανοτήτων των νέων που διαμένουν στα ελληνικά νησιά, προχωρά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «εφοδιΑΖουμε» (σ.σ. περιλαμβάνει τη στήριξη της νεανικής δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και την ανάπτυξη των παραγωγών κριθαριού).

Το εν λόγω πρόγραμμα διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «αέλια» και υλοποιείται διαμέσου επιτόπιων εκπαιδευτικών αποστολών σε νησιά, εστιάζοντας στην επαγγελματική υποστήριξη νέων ηλικίας 18 έως 32 ετών, χωρίς να τους επιβαρύνει οικονομικά. Έτσι, συνδράμει στην απόκτηση των αναγκαίων εφοδίων ώστε να ανεβάσουν τις «μετοχές» τους στην αγορά εργασίας ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, μόνοι ή σε συνεργασία με άλλους.

Παράλληλα, σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να δουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο νησί τους, αλλά και να διαπιστώσουν τι χρειάζονται για να επιτύχουν στα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε κάθε νησί πραγματοποιούνται 3-5 βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με την ονομασία «ΗΩΣ labs», καθώς και 2-3 «ΗΩΣ meet-ups», δηλαδή συζητήσεις ανταλλαγής απόψεων με επαγγελματίες από τα ίδια τα νησιά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, για κλάδους που μπορούν να αναπτυχθούν στο νησί (π.χ. τουρισμός, αγροδιατροφικός τομέας, ηλεκτρονικό εμπόριο, αξιοποίηση του Internet σε παραδοσιακές δραστηριότητες, κοινωνική και πολιτιστική επιχειρηματικότητα). Επίσης, μέσω του online «Forum ΗΩΣ», που υποστηρίζεται από 50 μέντορες, το πρόγραμμα προσφέρει διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη εξ αποστάσεως σε νέους από συνολικά 24 νησιά. Τέλος, έχει ήδη ξεκινήσει η υποστήριξη συνεργατικών projects ανά νησί.

Από τις αρχές του 2016, έχουν πραγματοποιηθεί επιτόπιες αποστολές σε Κέα, Σύρο, Κύθνο, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς και Αμοργό. Εντός του Ιουνίου το πρόγραμμα επισκέφθηκε την Κίμωλο (2-5 Ιουνίου) και τη Μήλο (6-8 Ιουνίου), διοργανώνοντας συν τοις άλλοις εκπαιδευτικό εργαστήρι σχετικά με τις επαγγελματικές ευκαιρίες στα πεδία που καλύπτει. Ακολούθως (26 Ιουνίου), σειρά είχε η Αλόννησος, όπου διενεργούνταν ήδη από την περασμένη Πέμπτη (23/6) συναντήσεις με επιχειρηματίες «ΗΩΣ meet-ups». Ακολουθούν Σκόπελος (27-29 Ιουνίου) και Αστυπάλαια (3-7 Ιουλίου).

Η πρωτοβουλία «Επινήσια Ηώς» αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, ύστερα από αρκετές ακόμη επισκέψεις.

πηγή: ypaithros.gr

Κράτα το

Κράτα το

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

All In / Nääs - Ka-Blammo
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα συνεργασίας με την Nääs Gårdsbryggeri, κυκλοφόρησε η All In Brewing.

Evil Twin - The Stout You Like Is Going To Come Black On Style
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Evil Twin Brewing.

Evil Twin - Lost Souls
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Evil Twin Brewing.

Wigram / Rocky Knob - Mile High
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα συνεργασίας κυκλοφόρησαν οι Wigram Brewing Co. και Rocky Knob Brewing Co. από τη Νέα Ζηλανδία.

Σόλο - Harmony / Symbiosis
Γιώργος Ιορδανίδης

1000 περίπου βαρελίσια λίτρα και λιγοστά μπουκαλάκια από δύο limited edition ετικέτες Σόλο Your Cretan Craft Beer θα κυκλοφορήσουν από αυτή την εβδομάδα σε επιλεγμένες κάνουλες της Κρήτης και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δυο Βραβεύσεις Για Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Γιώργος Ιορδανίδης

Η διάκρισή της στα Corporate Affairs Excellence Awards πραγματοποιήθηκε στην κατηγορία Εταιρία & Συμμέτοχοι για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τις τοπικές κοινωνίες μέσω του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας.  [ ... ]

Άλλα Άρθρα

vol

Κράτα το

Κράτα το

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το