English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

D. Beko (Ολυμπιακή Ζυθοποιία): «Ανεβάζουμε Τον Πήχη Των Επενδύσεων Στα 12 Εκατ.» (Βίντεο)

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

«Βαθιά το χέρι στην τσέπη» αποφάσισε να βάλει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, προκειμένου να ενδυναμώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Dejan Beko μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ αποκάλυψε πως για τη φετινή χρονιά σχεδιάζονται επενδύσεις ύψους 12 εκατ. Ευρώ, 7 εκατ. Ευρώ επιπλέον από τον αρχικό προγραμματισμό, ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα αξιοποιηθούν ακριβώς τα πρόσθετα κεφάλαια.

Υπογράμμισε πάντως πως δρομολογείται ο εμπλουτισμός της γκάμας με νέα προϊόντα, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σειρά αναψυκτικών Tuborg και στην μπύρα Fix, την οποία «πιστεύουν πολύ». Ειδικά την Fix, η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά για τη διείσδυσή της στην ελληνική αγορά, ενώ πρόσφατα προχώρησε στην επανακυκλοφορία της.

Βάρος θα δοθεί και στο πλάνο των προωθητικών ενεργειών, το όπως σύμφωνα με τον κ. Beko θα ανέλθει στα 6 εκατ. Ευρώ. «Οι προωθητικές ενέργειες χρειάζονται γιατί τις ζητάει η αγορά», απάντησε ερωτώμενος για την ένταση των προσφορών στα σούπερ μάρκετ.

Όσον αφορά στην πορεία της κατανάλωσης μπύρας, το στέλεχος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας σημείωσε πως με βάση τα επίσημα στοιχεία του Κράτους το 2018 αυξήθηκε κατά περίπου 4% πέρυσι ενώ εκτίμησε πως η φετινή χρονιά θα κινηθεί ανοδικά μεταξύ 2% και 3%, παρ' ότι έσπευσε να πει ότι είναι νωρίς για να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα. Η ανάκαμψη της κατανάλωσης, σύμφωνα με τον κ. Beko, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εισερχόμενο τουρισμό από το εξωτερικό που την περσινή χρονιά κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης ξένων τουριστών.

Στο μεταξύ, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports. Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζει ενεργά το έργο της Safe Water Sports, που βασικό στόχο έχει την ενίσχυση της ασφάλειας, μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

{youtube}

}

πηγή: mononews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Moksa - Bag Of Tricks / Thirsty Eyes
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Προς Αρνητικό Ρεκόρ Δεκαετίας Η Αγορά Μπύρας - «Βουτιά» 30% Στις Πωλήσεις, Ανησυχία Για Το «Δεύτερο Κύμα»
Γιώργος Μανέττας

Ζημιά μεγαλύτερη απ' όση υπέστη τα δέκα προηγούμενα χρόνια της βαθιάς οικονομικής κρίσης αναμένεται καταγράψει φέτος η εγχώρια αγορά μπύρας.

Bridge Road / Range / Sailors Grave - 3 1/2 Ideas
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με τις Range Brewing και Sailors Grave Brewing, κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Ο "Πόλεμος" Της Μπύρας: Molson Coors Vs Anheuser-Busch Για Μία Διαφήμιση (Βίντεο)
cibum.gr

Οι δύο κορυφαίες εταιρείες μπύρας των ΗΠΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την διαφήμιση που παρομοιάζει τις άλλες μπύρες με νερό.

Κι Όμως Γίνεται: Η Πιο Δημοφιλής Μπύρα Δεν Έχει Ίχνος Αλκοόλ!
intronews.gr

H Athletic κερδίζει το στοίχημα επειδή είναι μπύρα με ωραία γεύση, όχι διότι δεν έχει αλκοόλ.

Stone - Liquid Poem
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το