English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Τέτοια Πρόκληση Δεν Ξανάγινε

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μαθήματα δημοσιογραφίας στην fmvoice.gr δεν δεχόμαστε από κανέναν. Πολύ περισσότερο, δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την Amstel, την εταιρεία-μονοπώλιο στην αγορά της μπύρας, όπως όχι εμείς, αλλά η Επιτροπή Ανταγωνισμού, έχει αποφανθεί.

Το αστείο αυτό, με τα απειλητικά και εκβιαστικά εξώδικα του κάθε ισχυρού της οικονομίας και των επιχειρήσεων, κάπου εδώ πρέπει να τελειώνουν.

Η κατάσταση, πλέον, έχει ξεφύγει. Για κάθε ρεπορτάζ, για κάθε αποκάλυψη, η απάντηση είναι ένα τελεσίγραφο, που επιχειρεί τη φίμωση του δημοσιογράφου και του Μέσου Ενημέρωσης.

Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση η ταχύτητα της αντίδρασης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και το περιεχόμενο του εξωδίκου της, προδίδει την ενόχληση και τον πανικό της ηγεσίας της, για την αποκάλυψη του ενδιαφέροντός της να εξαγοράσει την ΕΖΑ.

Διότι, θέμα υφίσταται. Εάν δεν υπήρχε η πρόταση, αρκούσε μία λιτή, περιεκτική και κατηγορηματική διάψευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, την οποία ευχαρίστως θα δημοσιεύαμε αμέσως. Θα ενισχυόταν, μάλιστα, η διάψευσή της, αν συνοδευόταν από αντίστοιχη διάψευση της άλλης πλευράς. Διάψευση, που δεν έχουμε δει.

Πέραν όλων αυτών, από πότε η είδηση της εξαγοράς της ΕΖΑ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία αποτελεί «προσβολή της εταιρικής φήμης και επιχειρηματικής πίστης» της και με ποιο ακριβώς σκεπτικό;

Τέτοια προκλητική αλαζονεία δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Και είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι εμείς δεν γράψαμε κάτι αρνητικό για την Αθηναϊκή, όπως δεν έχουμε γράψει ποτέ. Καλούμε, λοιπόν, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία να δηλώσει, ρητά και δημόσια, το ποια συμφέροντα και επιδιώξεις εξυπηρετεί το ρεπορτάζ μας.

Αν δεν το κάνει, αυτομάτως ο αντιπερισπασμός της εταιρείας πέφτει στο κενό. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Το εξώδικο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας:

πηγή: fmvoice.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Øl - Cookie Policy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η To Øl.

Αμερικανική Στήριξη Στις Ζυθοποιίες
insider.gr

Σημαντική πρωτοβουλία στις ΗΠΑ για τη στήριξη των ζυθοποιών.

Bell's - Brillosa
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται απ' την Bell's Brewery.

Night Shift - Nite Heavy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Night Shift Brewing.

O/O - Raya
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η O/O Brewing.

Αγορά Μπύρας: Απώλειες 25% Στα Έσοδα Το 2020
eleftherostypos.gr

«Hangover» έχει προκαλέσει στην αγορά μπύρας η πανδημία του κορονοϊού, καθώς από τη μια το παρατεταμένο λουκέτο στην εστίαση βύθισε τα έσοδα του κλάδου κατά 25% το 2020, ενώ από την άλλη η μεταφορά της κατανάλωσης στο σπίτι έχει αυξήσει τις πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το