English Greek
25
Πεμ, Απρ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διανομές Μπύρας Με Ηλεκτρικό ΜΑΝ, Αλλά Και Με Άλογα!

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ένα πλήρως ηλεκτρικό MAN TGM 26.360 E χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό η ζυθοποιεία Stiegl από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, για να πραγματοποιήσει τις καθημερινές διανομές μπύρας στους πελάτες της.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε πίσω στο μακρινό 1492, αποτελεί μέλος του αυστριακού συμβουλίου για τα βιώσιμα logistics (CNL) και με αυτήν της την ιδιότητα, ήταν μάλλον επιβεβλημένη η συμμετοχή της στις δοκιμές του μοντέλου της MAN που είναι γνωστό και ως «MAN eTruck». Σε αυτό το πλαίσιο, το πλήρως ηλεκτροκίνητο MAN TGM καλύπτει καθημερινά μια διαδρομή από την αποθήκη του ζυθοποιείου στην πόλη, διανύοντας περίπου 50 χλμ. Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου οκτώ ώρες και ο οδηγός χρησιμοποιεί την ηλεκτρική πλατφόρμα ανύψωσης περίπου 30 φορές την ημέρα.

Σημειώνεται πως η ζυθοποιεία Stiegl ανανεώνει συνεχώς το στόλο της σύμφωνα με τις προδιαγραφές Euro 6. Υπενθυμίζεται πως ο ηλεκτροκινητήρας του MAN eTruck, αποδίδει ισχύ 250 kW (335 ίππων) και ροπή 2.700 Nm. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω του κεντρικού άξονα, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων. Το προς το παρόν πρωτότυπο φορτηγό (υπολογίζεται να περάσει στην παραγωγή το 2021) υπόσχεται μέγιστη αυτονομία 200 χλμ.

Αξίζει να τονιστεί πως εδώ και αιώνες, η εταιρεία δίνει έμφαση στις μεταφορές «μηδενικών ρύπων», συνεχίζοντας και σήμερα να πραγματοποιεί τις κοντινές παραδόσεις με δύο ζεύγη αλόγων.

πηγή: troxoikaitir.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deschutes - Teensy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Deschutes Brewery.

Anchorage - The Happy Harpy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Perennial / Fonta Flora - Carolina Gold
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fonta Flora Brewery, κυκλοφόρησε -για τα 10α της γενέθλια- η Perennial Artisan Ales.

Moksa - Mostra 6th
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Moksa Βrewing Co.

Αλλάζει Κανόνες Για Το Μέρισμα Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Δανάη Αλεξάκη

Μετά τις μεγάλες καταβολές μερισμάτων των προηγούμενων ετών, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία τροποποιεί το άρθρο 33 του καταστατικού της. Η πανδημία πιθανόν να οδηγήσει σε αλλαγή μερισματικής πολιτικής.

Firestone Walker - Gold Rider Νο.1
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Firestone Walker Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το