English Greek
04
Σαβ, Μάι
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μαύρη Μπύρα Αυξάνει Τη Λίμπιντο Και Ενισχύει Τη Στύση

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αντίθετα με όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα, το αλκοόλ σε λογικές ποσότητες, και δη μία ή δύο ποτήρια μαύρης μπύρας, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ, αυξάνοντας την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διεγείροντας τις αισθήσεις.

Αυτό υποστηρίζει στο βιβλίο της "The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life", η Δρ Κατ Βαν Κερκ, σεξολόγος και ειδικός σε θέματα οικογένειας και γάμου.

Το πρώτο πλεονέκτημα της κατανάλωσης αλκοόλ πριν το σεξ είναι η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, κάτι που είναι γνωστό και τεκμηριωμένο από προηγούμενες μελέτες. Η κατανάλωση δύο ποτήρια μπύρας προκαλεί υπερφόρτωση σε φυτοοιστρογόνα κάτι που η Βαν Κερκ υποστηρίζει ότι καθυστερούν τον οργασμό. Η διαφορά με όσα ξέραμε πριν είναι ότι η Βαν Κέρκ θεωρεί πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ιδιότητα του αλκοόλ προς όφελος μας.Το δεύτερο πλεονέκτημα, ειδικά όσων καταναλώνουν μαύρη μπύρα, είναι οι πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο.

Η μαύρη μπύρα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος διαστέλλοντας τα αγγεία και δίνει εντονότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια στύσεις. Αυτό, εκ πρώτης, φαίνεται αντιφατικό αλλά η συγγραφέας κάνει λόγο για μικρές σχετικά ποσότητες και όχι για μεγάλες ή μακροχρόνια χρήση.Το τρίτο πλεονέκτημα όσον πίνουν μπύρα γενικότερα, σύμφωνα με το European Journal of Epidemiology είναι η αυξημένη αντοχή στο σεξ. Το 31% αυτών που πίνουν μπύρα εμφανίζουν μειωμένη πιθανότητα καρδιαγγειακής πάθησης συγκρινόμενη με αυτούς που δεν πίνουν. Αυτό έχει σχέση με την ευεργετική δράση της μπύρας σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα. Η μπύρα είναι προϊόν ζύμωσης, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά, προβιοτικά βιταμίνες Β, και μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Ουσιαστικά, η Βαν Κέρκ υποστηρίζει ότι μία νύχτα με αλκοόλ και σεξ δεν είναι απαραίτητα μία νύχτα κακού σεξ και ότι, οι παντρεμένοι, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις αφροδισιακές ιδιότητες του αλκοόλ και δη της μπύρας. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και μια μπύρα η οποία έχει ζυμωθεί με 50 είδη λυκίσκου κι άλλα φυτικά είδη όπως το τζίνσενγκ, το γκίνγκο μπίλομπα, που βελτιώνουν κατά πολύ την σεξουαλική επιθυμία την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η μπύρα λέγεται 50 Shades of Green.

πηγή: itrofi.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστήμονες: Σε Αυτή Την Ποσότητα Η Μπύρα Είναι Επικίνδυνη Για Την Καρδιά
kipos.firenews.video

Μόλις περίπου 300 γραμμάρια μπύρας την εβδομάδα είναι αρκετά για να ξεκινήσει η διαδικασία σκλήρυνσης των αρτηριών, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη καρδιακών παθήσεων.

Καρδιά: Την Προστατεύει Τελικά Η Ελαφριά Κατανάλωση Αλκοόλ;
Άννα - Μαρία Δρόσου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τον τρόπο που η ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Αυτό Είναι Το Ποτό Που Ανεβάζει Τη Λίμπιντο Των Ανδρών
neolaia.gr

Πώς το συγκεκριμένο ποτό προσφέρει οφέλη στη σεξουαλική ζωή των ανδρών, αν καταναλώνεται με μέτρο.

Ποιοι Δεν Πρέπει Ποτέ Να Πίνουν Μπύρα - Και Είναι Πολλοί
healthstories.gr

Είτε πηγαίνετε στο μπαρ μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, είτε απλά θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι μια ζεστή μέρα, η μπύρα είναι αναπόσπαστο μέρος της τακτικής ρουτίνας πολλών ανθρώπων.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Μπύρα Πριν Το Ποτό Ή Ποτό Πριν Την Μπύρα Για Να Γλιτώσεις Το Hangover;
Νίκη Μπάκουλη

Μελέτη αποσαφηνίζει αν φταίει η σειρά με την οποία καταναλώνουμε διαφορετικά είδη αλκοόλ για το δράμα που ζούμε την επόμενη ημέρα. Η μπύρα έχει ενοχοποιηθεί για το hangover, όταν καταναλώνεται πριν τα ποτά σε μια έξοδο. Από την άλλη, σύμφωνα με τους Γερμανούς αν κάποιος πιει ποτό πριν την μπύρα, μετριάζει το hangover. Τελικά, τι ισχύει;

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το