Στα Γρεβενά αγαπάμε την Ιρλανδία και γιορτάζουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά τον εθνικό της προστάτη Άγιο Πατρίκιο. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς διοργάνωσης με μουσικές βραδιές, φέτος, η μέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick's Day), θα πλαισιωθεί σε ένα πλήρες θεματικό φεστιβάλ τεσσάρων ημερών.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 οι παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας, από τις 11 π.μ., στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής.

Το %Vol.Drinks, ανταποκρινόμενο τόσο στον κοινωνικό του ρόλο για υπεύθυνη ενημέρωση σε έναν ευαίσθητο τομέα όσο και στις ανάλογες δράσεις των εταιρειών του κλάδου των αλκοολούχων ποτών, διοργανώνει στις 27 Μαρτίου 2018 Εσπερίδα με θέμα «Αλκοόλ: Υπεύθυνη κατανάλωση από το Α ως το Ω».

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, τη 13η HO.RE.CA., όπου σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης.

Πολύ παραπάνω από γιορτή, τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα σαν σκόνη μαγική σμίγοντας τις καρδιές των ανθρώπων όπως άλλωστε και η μπύρα... γιατί συναίσθημα είναι μαθές και η μπύρα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά.