Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 οι παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας, από τις 11 π.μ., στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής.

Το Limassol Beer Festival @ Yermasogeia σε συνεργασία με τη MStasy Event Management, το Δήμο Γερμασόγειας και τη Europa Uomo παρουσιάζουν το 1ο Cyprus Beer Run Challenge.

Από 16 έως 18 Μαρτίου σε 200+ μοναδικά St. Patrick's Day πάρτι σε όλη την Ελλάδα σας περιμένουμε και πάλι να μας πάρετε τα καπέλα!!!

Το %Vol.Drinks, ανταποκρινόμενο τόσο στον κοινωνικό του ρόλο για υπεύθυνη ενημέρωση σε έναν ευαίσθητο τομέα όσο και στις ανάλογες δράσεις των εταιρειών του κλάδου των αλκοολούχων ποτών, διοργανώνει στις 27 Μαρτίου 2018 Εσπερίδα με θέμα «Αλκοόλ: Υπεύθυνη κατανάλωση από το Α ως το Ω».

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, τη 13η HO.RE.CA., όπου σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης.

Πολύ παραπάνω από γιορτή, τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα σαν σκόνη μαγική σμίγοντας τις καρδιές των ανθρώπων όπως άλλωστε και η μπύρα... γιατί συναίσθημα είναι μαθές και η μπύρα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Μετά από την «απογείωση» της περσινής, 3ης διοργάνωσης της έκθεσης «Ζυθογνωσία», το φετινό ραντεβού των ζυθόφιλων καταναλωτών με μπύρες από ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Οκτωβρίου και πάλι στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Ζυθογνωσία είναι η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στις μπύρες υψηλής ποιότητας και η κατ' εξοχήν βιτρίνα του γοργά αναπτυσσόμενου κλάδου της μικροζυθοποιίας.

Στο πανέμορφο χωριό της Πιερίας, Ελατοχώρι, στις 14 & 15/10, πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά το "Oktoberfest αλά Ελληνικά"! Αυτή τη χρονιά έρχεται πιο ανανεωμένο και δυνατό, αφού ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου έχει φροντίσει ο θεσμός αυτός να μεγαλώσει!

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας από τις 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής.

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub παρουσιάζουν το 1st Thessaloniki Beer Festival, το Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ, στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Το Athens Beer Festival αλλάζει!!! Έτσι από την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, πιο πολλές μπύρες, πιο πολλά είδη φαγητού, πιο φθηνά εισιτήρια και εκπληκτικές live συναυλίες με πάρα πολλές εκπλήξεις, θα δώσουν τη διαφορετικότητα του Νέου Φεστιβάλ.

Το biscotto thessaloniki παρουσιάζει το 1o Φεστιβάλ Ελληνικής Μικροζυθοποιίας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουλίου, από τις 20:30 μ.μ μέχρι και τις 24:00 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Η EESTEC LC Xanthi διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα διεθνές εβδομαδιαίο κύκλο σεμιναρίων με θέμα τη παραγωγή μπύρας μέσω αυτοματισμών.

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου!