English Greek
12
Κυρ, Μάι
32 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αδυνατίζουν Η Μπύρα Και Το Γάλα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα και το γάλα κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς, πιο υγιείς και πιο λεπτούς, αφού σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης, Γιόναν Αουβέρξ, περιέχουν μια μέχρι πρότινος σχετικά άγνωστη βιταμίνη.

Η μπύρα και το γάλα κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς, πιο υγιείς και πιο λεπτούς, αφού σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης, Γιόναν Αουβέρξ, περιέχουν μια μέχρι πρότινος σχετικά άγνωστη βιταμίνη, τη Nicotinamide Riboside (νικοτιναμίδιο ριβοσίδιο, NR), η οποία, όπως φαίνεται, καταπολέμα την παχυσαρκία και αυξάνει τη δύναμη των μυών. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην επιθεώρηση Cell Metabolism, τα αποτελέσματα σε πειράματα με ποντίκια που έγιναν είναι εκπληκτικά.

Σε συνεργασία με τον Βέιλ Κορνέλ, από το Medical College της Νέας Υόρκης, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι τα ποντίκια με δίαιτα υψηλή σε λιπαρά τα οποία όμως λάμβαναν την NR πήραν κατά 60% λιγότερο βάρος από άλλα ποντίκια με την ίδια δίαιτα, τα οποία όμως δεν λάμβαναν NR.

πηγή: Έθνος

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Χάπι Κατά Του Hangover Υπόσχεται Θεαματικά Αποτελέσματα - Τι Πρέπει Να Ξέρεις
Γιώργος Παπαϊωάννου

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε μία νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση του hangover σε μορφή χαπιού. Διατίθεται από τη σουηδική εταιρεία Myrkl, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να διασπάσει έως και 70% του αλκοόλ μετά από 60 λεπτά.

Καρδιά: Την Προστατεύει Τελικά Η Ελαφριά Κατανάλωση Αλκοόλ;
Άννα - Μαρία Δρόσου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τον τρόπο που η ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το #1 Φρούτο Για Την Υγεία Του Ήπατος, Σύμφωνα Με Διατροφολόγο
Μιχάλης Θερμόπουλος

Το ήπαρ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όργανο του σώματος (μετά το δέρμα). Η κύρια λειτουργία του είναι να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

Αλκοόλ: Με Ποιους Καρκίνους Συνδέεται Ακόμη Και Η Ελάχιστη Κατανάλωση
onmed.gr

Μελέτες που έγιναν στο παρελθόν συνδέουν την περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ με μικρότερο κίνδυνο ορισμένων ειδών καρκίνου.

Έρευνα! Μια Μπύρα Την Ημέρα Προστατεύει Από Παθήσεις Και Χαρίζουν Μακροζωία
newsbreak.gr

Σύμφωνα με νέα έρευνα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «μία μπύρα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ υποστηρίζουν μάλιστα ότι όσοι καταναλώνουν συγκεκριμένες μπύρες ζουν περισσότερο.

Το Πρώτο Ηλεκτρικό Skoda... Αγαπούσε Πολύ Τη Μπύρα!
gazzetta.gr

Πίσω στο 1938, η Skoda έφτιαξε ένα ηλεκτροκίνητο φορτηγό ώστε η μεταφορά μπύρας να γίνεται κανονικά, παρά την πετρελαϊκή κρίση που είχε ξεσπάσει.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το