English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό Είναι Το Ποτό Που Ανεβάζει Τη Λίμπιντο Των Ανδρών

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πώς το συγκεκριμένο ποτό προσφέρει οφέλη στη σεξουαλική ζωή των ανδρών, αν καταναλώνεται με μέτρο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τις επιδόσεις των αντρών στο κρεβάτι.

Το αλκοόλ λοιπόν δεν πρέπει να κατατάσσεται στα αφροδισιακά, καθώς δυσκολεύει την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης, άρα και την επίτευξη του οργασμού, για τον άντρα.

beer libido

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως δεν χρειάζεται οι άντρες να απέχουν εντελώς από την κατανάλωση αλκοόλ για να προστατεύσουν τη στύση τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πίνουν με μέτρο. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κατάχρησης Αλκοόλ και Αλκοολισμού, ως «μέτρια κατανάλωση αλκοόλ» ορίζονται τα δύο ποτά την ημέρα για τους άντρες και το ένα ποτό για τις γυναίκες.

Παρ' όλα αυτά υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών και να ανεβάσει τη λίμπιντο.

Πρόκειται για την μπύρα. Αν η μπύρα καταναλώνεται συνετά και με μέτρο μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες προσφέρει διάφορα οφέλη.

Η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ άλλων, επηρεάζει αρνητικά και τη λίμπιντο των ανδρών.

πηγή: neolaia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο Αλκοόλ Επιτρέπεται Να Πίνουμε Κάθε Μέρα Για Να Παραμείνουμε Υγιείς;
sigmalive.com

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μια πολύ κακή συνήθεια με ολέθριες συνέπειες στην υγεία σας, αλλά ειδικά τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και από... βαρεμάρα, πίνουν σχεδόν καθημερινά αλκοόλ. Πόσο όμως αλκοόλ επιτρέπεται να καταναλώνει κανείς κάθε μέρα;

Έρευνα Αποκαλύπτει: Να Τι Πρέπει Να Προσέχετε Αν Πίνετε Πολλές Μπύρες
pronews.gr

Όσες περισσότερες μπύρες πίνει κανείς μαζεμένες, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος αρρυθμίας της καρδιάς, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Οι Μπύρες Με Ή Χωρίς Αλκοόλ Ενισχύουν Το Μικροβίωμα Του Εντέρου
Άννα Παπαδομαρκάκη

Την ποικιλομορφία των βακτηρίων που περιέχει το μικροβίωμα του εντέρου ενισχύουν οι μπύρες είτε περιέχουν αλκοόλ, είτε όχι. Συμβάλλουν έτσι στην πρόληψη σημαντικών ασθενειών

Πόσες Φυσαλίδες Μπορεί Να Έχει Ένα Ποτήρι Μπύρα; Η Επιστήμη Μίλησε!
sputniknews.gr

Υπάρχει κάποιος που να μη θέλει να περάσει καλά με μια μπύρα στο χέρι και να απολαύσει τον κρεμώδη αφρό της; Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ πόσες φυσαλίδες θα μπορούσε να κρατήσει; Μια ομάδα επιστημόνων φαίνεται να βρήκε την απάντηση.

Αλκοόλ: Πώς Σχετίζεται Η Κατανάλωση Αλκοόλ Με Τον Καρκίνο;
Στέλλα Στρούβαλη

Αλκοόλ: Η επίγνωση της σχέσης μεταξύ αλκοόλ και καρκίνου είναι γενικά χαμηλή, σύμφωνα με μια μελέτη.

Νέο Χάπι Κατά Του Hangover Υπόσχεται Θεαματικά Αποτελέσματα - Τι Πρέπει Να Ξέρεις
Γιώργος Παπαϊωάννου

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε μία νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση του hangover σε μορφή χαπιού. Διατίθεται από τη σουηδική εταιρεία Myrkl, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να διασπάσει έως και 70% του αλκοόλ μετά από 60 λεπτά.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το