English Greek
04
Σαβ, Μάι
47 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πού Βρίσκεται Η Καλύτερη Ζυθοποιία Της Γερμανίας;

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η "Ζυθοποιία της Χρονιάς 2022" έχει βρεθεί και ο νικητής του εθνικού διαγωνισμού είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τη Βαυαρία. Διαβάστε εδώ ποιος μπορεί πλέον να αποκαλείται η καλύτερη ζυθοποιία της Γερμανίας.

Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, 24 εργαζόμενοι και από τώρα και στο εξής η "Ζυθοποιία της Χρονιάς 2022": το Strecks Brauhaus στο Ostheim vor der Rhön τιμήθηκε με το χρυσό ομοσπονδιακό βραβείο τιμής στο Βερολίνο.

Από έναν τριψήφιο αριθμό μπύρες που στάλθηκαν, οι ειδικοί του Ινστιτούτου Έρευνας Ζυθοποιίας του Βερολίνου και του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Weihenstephan επέλεξαν την μπύρα από το Ostheim ως την καλύτερη μπύρα της Γερμανίας.

"Η οικογένεια Kochinki, ο ζυθοποιός Benjamin Betz και όλο το προσωπικό προσέθεσαν έτσι μια μεγάλη στιγμή στη μακρόχρονη παράδοση ζυθοποιίας της εταιρείας. Στο Rhön, η κουλτούρα της ζυθοποιίας ανθίζει - αυτό δεν είναι πλέον μυστικό στον κλάδο", δήλωσε ο υφυπουργός Dr. Rottmann.

strecks brauhaus beers

Παράδοση ζυθοποιίας για πάνω από 300 χρόνια
Η μπύρα παρασκευάζεται στην Κάτω Φραγκονία από το 1718, δηλαδή εδώ και πάνω από 300 χρόνια. Η οικογενειακή επιχείρηση διοικείται σήμερα από τη δέκατη γενιά. Το ζυθοποιείο γεμίζει 4.500 φιάλες μπύρας ανά ώρα. Συγκριτικά, τα μεγάλα ζυθοποιεία γεμίζουν περίπου 80.000 φιάλες ανά ώρα.

Η Streck Bräu προσφέρει σήμερα δέκα διαφορετικές μπύρες, καθώς και μια σειρά μη αλκοολούχων νερών, αναψυκτικών και λεμονάδων.

Οι περισσότερες πρώτες ύλες προέρχονται από την περιοχή και η πλειονότητα των προϊόντων πωλείται και καταναλώνεται σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων.

Ελπίδα σε δύσκολους καιρούς
Η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε σκληρά και τη ζυθοποιία Streck τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς την κρατική βοήθεια, η εταιρεία ίσως να μην είχε επιβιώσει, λέει ο Axel Kochinki, επικεφαλής της ζυθοποιίας.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

KCBC - Tying Knots In The Devil's Tail / Tyrannosaurus Tex
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Το Μέλλον Της Μπύρας Βρίσκεται Στην Αφρική - Ευκαιρίες Ανάπτυξης Για Την Τοπική Κοινωνία
insider.gr

Η αφρικανική ήπειρος τείνει να καταστεί το μήλον της έριδος για τη διεθνή βιομηχανία μπύρας με τις μεγάλες πολυεθνικές να διεκδικούν μερίδιο της αγοράς αλλά και επενδύσεων στη νεότερη ήπειρο του κόσμου. Οι γίγαντες της ζυθοποιίας οσμίζονται μια μεγάλη αλλαγή στον αναπτυσσόμενο κόσμο, η οποία δεν είναι άλλη από ένα πολλά υποσχόμενο εργατικό δυναμικό στην Αφρική, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο της Κίνας και της Ινδίας.

Heineken: Αβέβαιο Το Δ' Τρίμηνο Λόγω Των Μέτρων Κατά Της Πανδημίας
euro2day.gr

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής μπύρας του κόσμου, δήλωσε πως αναμένει ένα ευμετάβλητο τελευταίο τρίμηνο του έτους, καθώς πολλές χώρες της Ευρώπης επιβάλλουν νέους περιορισμούς, μεταξύ των οποίων το κλείσιμο των μπαρ και των εστιατορίων.

Founders - Vanilla Porter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Founders Brewing Co.

Μόναχο: Εξετάζουν Μερική Ποτοαπαγόρευση Στην Πρωτεύουσα Της Μπύρας
kathimerini.gr

Αν συνεχίσει να αυξάνεται ο ρυθμός νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Μόναχο, η γερμανική πρωτεύουσα της μπύρας σκοπεύει να περιορίσει σημαντικά την απαγόρευση του αλκοόλ, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Founders - Scarlet Dawn
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Founders Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το