English Greek
06
Δευ, Μάι
46 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: «Ξεπούλησε» Το 2022 - 24% Αύξηση Κερδών - Ο Στόχος Του 2023

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ολλανδική ζυθοποιία διατήρησε την πρόβλεψή της ότι τα λειτουργικά της κέρδη θα αυξηθούν έως και υψηλό μονοψήφιο ποσοστό το 2023.

Η Heineken, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, ανέφερε υψηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη το 2022, χάρη στην ανάπτυξη που πέτυχε σε όλες τις αγορές και την απότομη ανάκαμψη στην Ασία, ενώ επανέλαβε την πρόβλεψή της για αύξηση των κερδών φέτος.

Ο κατασκευαστής της μπύρας Heineken, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη μαζί με τις Tiger και Sol lagers, δήλωσε ότι τα λειτουργικά της κέρδη αυξήθηκαν κατά 24,0% στα 4,50 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η ολλανδική ζυθοποιία διατήρησε την πρόβλεψή της ότι τα λειτουργικά της κέρδη θα αυξηθούν έως και υψηλό μονοψήφιο ποσοστό το 2023.

Η Heineken ανέφερε ότι φέτος αναμένει να υπερβεί τον στόχο εξοικονόμησης κόστους των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στο πλαίσιο της στρατηγικής EverGreen. Όπως τόνισε, η εταιρεία θα προχωρήσει σε βελτιώσεις παραγωγικότητας ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, που ισοδυναμεί με το 2% των ετήσιων δαπανών.

Η ζυθοποιία πούλησε 6,9% περισσότερη μπύρα παγκοσμίως σε σχέση με το 2021, με τις πωλήσεις σε «premium» μπύρες, που έχουν υψηλότερες τιμές, να αυξάνονται με ταχύτερους ρυθμούς. Οι πωλήσεις στην Ασία αυξήθηκαν σχεδόν κατά ένα τρίτο.

πηγή: imerisia.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Wild - Whiskybeest
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η The Wild Beer Co.

Vocation - Low Altitude
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Vocation Brewery.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Φέρνει Την Παραγωγή Της Μπύρας Carlsberg Στην Ελλάδα
capital.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της Σκοπό, να "Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο", συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, με στόχο να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη και τόνωση της ανταγωνιστικότητας της εγχώριας αγοράς μπύρας. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα σημαντικό βήμα αποτελεί η εκκίνηση της παραγωγής του brand Carlsberg στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2023.

Κορφή: Ανοίγει Τα Φτερά Της Για Το Ισραήλ - Ποιες Οι Επόμενες Αγορές Στόχοι
Λίνα Τσιρέκα

Η πιερική γαλακτοβιομηχανία αποβλέπει στην ενίσχυση των εξαγωγών της αποκτώντας παράλληλα δυναμική παρουσία στον χώρο της μικροζυθοποιίας.

Πώς Η Τολμηρή Στρατηγική Της Heineken "Ταρακούνησε" Τον Κλάδο Της Μη Αλκοολούχου Μπύρας
thetotalbusiness.com

Heineken 0.0: Αναδιαμορφώνοντας το τοπίο των ποτών.

Πότε Η Κατανάλωση Μπύρας Θα Επιστρέψει Στα Προ Covid Επίπεδα
Αλεξάνδρα Γκίτση

Τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα πρέπει να αναμένουν οι παραγωγοί μπύρας για να επιστρέψει η κατανάλωση στα προ covid επίπεδα. Μπορεί εφέτος ο τουρισμός, -βασικός πελάτης της αγοράς μπύρας- να κινείται καλύτερα από πέρυσι ωστόσο παραμένει πολύ πιο κάτω από τα επίπεδα του 2019.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το