English Greek
06
Δευ, Μάι
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Στόχος Μας Να Αποτελέσουμε Τον "Πρεσβευτή" Της Ελληνικής Μπύρας Διεθνώς

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την στρατηγική της εταιρείας για την νέα χρονιά παρουσίασε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στο πλαίσιο του συνεδρίου «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021».

Στις εξαγωγές ως διέξοδο για τις παραγωγικές επιχειρήσεις -ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης-, καθώς και μοχλό βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, κατά την τοποθέτησή του στο συνέδριο «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021.

Στο forum έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εξαγωγικών επιχειρήσεων, διμερών επιμελητηρίων και επιχειρηματικών φορέων, αναδεικνύοντας τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες για τη βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων της χώρας μας.

Εκ μέρους της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager, μίλησε για την ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας έως σήμερα, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον αδιαμφισβήτητο "πρεσβευτή" της ελληνικής μπύρας διεθνώς. Τα τελευταία χρόνια εντείναμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα και -προ πανδημίας- καταγράφαμε συνεχή ανάπτυξη, με τον εξαγωγικό τζίρο να φτάνει έως και το 9% του συνολικού τζίρου της εταιρείας». Όσον αφορά τους στόχους της εταιρείας για το 2021, σημείωσε ότι περιλαμβάνουν την είσοδο σε νέες αγορές και την περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε χώρες που παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές, όπως είναι ενδεικτικά η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία και η Πολωνία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας που φέρουν την ελληνική σφραγίδα και εκπροσωπούν με επιτυχία την παραγωγή της χώρας εκτός συνόρων. Οι μπύρες Mythos και FIX Hellas που παράγονται στα εργοστάσια της Ριτσώνας στην Εύβοια και της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 36 χώρες και στις 5 ηπείρους.

πηγή: emea.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς Η Νέα Γενιά Ζυθοποιών Μπορεί Να Φέρει Την «Ελληνοποίηση» Της Μπύρας
Γιώργος Λαμπίρης

Στη δυσκολία εξεύρεσης στελεχών για τον κλάδο της ζυθοποίας καθώς και στη στόχευση να δημιουργηθεί μία νέα γενιά στελεχών που θα φέρει στην αγορά νέες ελληνικές συνταγές, στεκόμενος ταυτόχρονα στη σημασία «ελληνοποίησης» της μπύρας μέσα από το χτίσιμο αυτών των στελεχών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Θανάσης Συριανός στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης.

Victory - Prima / Brewmasters Union
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Victory Brewing Co.

Η Γουέστ Χαμ Μηνύει Το Ολυμπιακό Στάδιο Του Λονδίνου Για Την Τιμή Της Μπύρας
newsit.gr

Η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του Ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου εξαιτίας της υψηλής τιμής που πουλάει την μπύρα.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Στηρίζει Την Ανάπλαση Του Πάρκου ΦΙΞ
ypaithros.gr

Ένα ιστορικό πάρκο της Αθήνας, το Πάρκο Κλωναρίδη-ΦΙΞ, αλλάζει ριζικά και αποκτά ξανά ζωή, με την υποστήριξη της Ολυμπιακή Ζυθοποιίας και της Fix Hellas. Μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», που υλοποιείται από το Athens Partnership, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζει το έργο του Δήμου Αθηναίων, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου, αειφόρου αστικού πάρκου, που θα αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Captain Lawrence - Think Pink
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Captain Lawrence Brewing Co.

Bridge Road - New Sky IPA Vol.6 / Mango Sour With Yuzu
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες, περιορισμένης παραγωγής, ετικέτες κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το