English Greek
28
Κυρ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Dejan Beko (Ολυμπιακή Ζυθοποιία): Διατηρούμε Την Αισιοδοξία Μας Για Ένα Διαφορετικό 2021

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, μας μιλά για την σημασία της υπευθυνότητας, της έμπρακτης προσφοράς και της εμπιστοσύνης στο σύγχρονο επιχειρείν.

Μετά από μια χρονιά που ήρθε να ανατρέψει τα σχέδια και τις προσδοκίες όλων μας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, επιλέγουμε να διατηρούμε μια ρεαλιστική αισιοδοξία. Δεν έχουμε, ωστόσο, ψευδαισθήσεις: οι επιπτώσεις της πανδημίας στο σύνολο της αγοράς και ιδίως στην κατηγορία μας είναι μεγάλες, πολυδιάστατες και κυρίως εκτείνονται σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, ιδίως όσον αφορά το κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού.

Στο κατώφλι του 2021, μπορούμε πλέον να ελπίζουμε βάσιμα στη σταδιακή μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα και σε τροχιά ανάκαμψης για την αγορά μας. Έως τότε, στόχος μας είναι να κρατήσουμε σταθερά το τιμόνι, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις των επόμενων μηνών και να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε, από την καλύτερη δυνατή αφετηρία.

Γι’ αυτό και, από την αρχή της πανδημικής κρίσης, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, αξιολογούμε διαρκώς τις εξελίξεις στην αγορά μας και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, αναδιαμορφώνοντας, όταν κρίνεται αναγκαίο, τα πλάνα αλλά και τη στρατηγική μας. Έτσι, διασφαλίζουμε την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς μας σε καίριους τομείς όπως η παραγωγή και όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην πορεία, προς όφελος των πελατών, προμηθευτών και καταναλωτών μας.

Με λίγα λόγια, δεν εφησυχάζουμε. Αντιθέτως, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την ευελιξία μας, όντας έτοιμοι για τις απαιτούμενες αναπροσαρμογές και αλλαγές. Γι' αυτό και ήδη έχουμε εστιάσει σε πεδία δράσης που αναδύονται περισσότερο, στο πλαίσιο της νέας αυτής κανονικότητας, όπως είναι ενδεικτικά: τα κανάλια της ζεστής αγοράς και της μικρής λιανικής, το E-commerce, οι στοχευμένες εμπορικές δράσεις προς ενίσχυση της ρευστότητας των πελατών μας, ιδίως στην κρύα αγορά, η εξαγωγική μας δραστηριότητα, η γενικότερη αναπροσαρμογή διαδικασιών και τρόπου εργασίας.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αν κάτι ανέδειξε περαιτέρω η σημερινή κρίση, είναι η σημασία της υπευθυνότητας, της έμπρακτης προσφοράς και της εμπιστοσύνης, όχι μόνο ως αυταπόδεικτες αξίες, αλλά και ως βάση για την επιχειρησιακή συνέχεια. Υπευθυνότητα σε ό,τι αφορά την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, υιοθετώντας τα πλέον αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής. Έμπρακτη προσφορά στους μηχανισμούς της Πολιτείας, όταν απαιτείται, όπως είναι χαρακτηριστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε συνεργάτες που δοκιμάζονται σημαντικά, όπως ο κόσμος της εστίασης και του τουρισμού, σε τοπικές κοινωνίες που πλήττονται, μέσω δράσεων που ενδυναμώνουν τις τοπικές αγορές προς το κοινό όφελος. Τέτοιου είδους ενεργοποίηση ενισχύει ουσιαστικά την εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί ένα κεφάλαιο με μακροπρόθεσμη απόδοση για κάθε εταιρεία.

Με το βλέμμα στο μέλλον, λοιπόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς μας και τη διατήρηση της θέσης μας σε όλα τα κανάλια και τις αγορές μας, αλλά και την ανάκαμψη και την περαιτέρω ανάπτυξή μας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν ανηφορικό δρόμο, που απαιτεί από εμάς τη μέγιστη ευελιξία, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όταν περάσουμε τις συμπληγάδες, το υγιές, δυναμικό και έντονα εξωστρεφές κομμάτι της ελληνικής οικονομίας θα είναι έτοιμο να επιταχύνει, ώστε να καλύψει σταδιακά το χαμένο έδαφος.

Σε ένα περιβάλλον όπου η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή, εμείς στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζουμε να ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, και είμαστε περήφανοι που τη δεδομένη δύσκολη συγκυρία προσφέρουμε, άμεσα ή έμμεσα, μικρές ή μεγαλύτερες χαρές στην καθημερινότητα όσων επιλέγουν να απολαύσουν τα προϊόντα μας.

πηγή: businessnews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Anchorage - Dead?
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Stone - Enjoy By 07.04.23
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Οι Έλληνες Κόβουν Το Αλκοόλ
Σταύρος Δοβιστινός

Σύμφωνα με στοιχεία της IRI, ο τζίρος των σούπερ μάρκετ αυξήθηκε σε ποσοστό 1,1% κατά το Α' εξάμηνο του 2022, σε σύγκριση με το Α' εξάμηνο του 2021.

Night Shift - One Mighty Beer
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την One Mighty Mill, κυκλοφόρησε η Night Shift Brewing.

KCBC - Straphangers / Unknown Caller / Zombies On Ice / Star Face
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Pühaste - Vigur / Dipping Toes
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το