English Greek
02
Πεμ, Μάι
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διασυνοριακό Το Επόμενο Φεστιβάλ Μπύρας Στην Κομοτηνή

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Διασυνοριακό χρώμα ελπίζει πως θα έχει, κορωνοϊού επιτρέποντος, το επόμενο φεστιβάλ Μπύρας Κομοτηνής η ΔΚΕΠΠΑΚ, θέλοντας να το «ανοίξει» στην γειτονική Βουλγαρία.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στις αρχές του Φθινοπώρου στην πόλη μας, από το 2014, όμως δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί το 2020, λόγω της πανδημίας. Έτσι μπορεί να μπήκε μια προσωρινή παύση στην προσπάθεια αυτή, όμως η ΔΚΕΠΠΑΚ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη διακοπή για να προσπαθήσει να αλλάξει λίγο το κοινό αλλά και την κατεύθυνσή του.

Έτσι βρίσκεται σε συζητήσεις για να φέρει σε μία από τις δύο μέρες του Φεστιβάλ ένα βουλγαρικό μουσικό σχήμα από το Πλόβντιβ, ενώ θα προβάλλει το Φεστιβάλ και βόρεια των συνόρων, ελπίζοντας πως θα προσελκύσει κοινό και από εκεί.

Παράλληλα ελπίδα είναι πως θα συνεχιστεί και η αρχή που έγινε το 2019 με τη συμμετοχή και μικροζυθοποιίας από την Καβάλα, πέρα της Βεργίνας, με κάλεσμα σε όλες τις ανάλογες ζυθοποιίες από την Περιφέρεια και ίσως και παραπέρα.

πηγή: paratiritis-news.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Strange Brew / Rockmill - Duality
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Browar Rockmill, κυκλοφόρησε η Strange Brew.

Tired Hands / Little Log Cabin - Sunny Day
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Little Log Cabin Brewing Co., κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

«Αθόρυβη» Επανάσταση Στις Μπύρες: Τροποποιημένη Μαγιά Αλλάζει Την Γεύση Και «Τρελαίνει» Κόσμο
Βασιλική Μιχοπούλου

Οι ζυθοποιοί αρχίσουν να "ερωτεύονται" γενετικά τροποποιημένα στελέχη ζύμης που τους βοηθούν να εισάγουν νέα γεύση στις μπύρες τους, όπως ανανά και γκουάβα.

Για "Δικαίωση" Εναντίον Της Heineken Στο Εφετείο Του Άμστερνταμ Κάνει Λόγο Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης - Τί Απαντά Η Heineken
capital.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΖΜΘ) δικαιώθηκε, καθώς μετά την έκδοση προδικαστικής απόφασης, έγινε δεκτό το αίτημά της, συζήτησης της αγωγής της για τη διεκδίκηση καταβολής αποζημίωσης από τον όμιλο Heineken λόγω των αθέμιτων αντι-ανταγωνιστικών πρακτικών που μετήλθε η θυγατρική του στην Ελλάδα, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ενώπιον των ολλανδικών δικαστηρίων. Το Εφετείο του Άμστερνταμ έκρινε ότι είναι αρμόδιο να συζητήσει την σχετική αγωγή της ΖΜΘ όχι μόνο κατά της μητρικής εταιρίας Heineken αλλά και κατά της ελληνικής θυγατρικής αυτής, Αθηναϊκής Ζυθ [ ... ]

Alvinne - Vaccin 1.0
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Brouwerij Alvinne.

Δύο Διακρίσεις Για Την ΕΖΑ
agronews.gr

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ξεχώρισε για ακόμη μία φορά για την επιχειρηματική της αριστεία, το μεράκι και το πάθος σε κάθε τομέα λειτουργίας της.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το