English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Υπέγραψε Τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς

Τη χάρτα διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νεών) και του Diversit Charter Ελλάδας, υπέγραψε η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, επικυρώνει τη δέσμευσή της για τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς, στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, Τζώρτζης Κανακάρης, που υπέγραψε τη χάρτα δαφορετικότητας δήλωσε: «Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής της διαφορετικότητας και παροχής ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας έρχεται να επικυρώσει μία ισχυρή δέσμευση που όλοι εμείς στην ΕΖΑ τηρούμε με συνέπεια και συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια και που μας αντιπροσωπεύει σε κάθε μας ενέργεια».

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΝ και ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε: «Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπύρας στην Ελλάδα, έγινε μέλος της χάρτας δαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Χαιρόμαστε πολύ με την προσθήκη τους στον κατάλογο των εταιριών -μελών της Χάρτας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στα εργασιακά περιβάλλοντα και στην ευρύτερη κοινωνία».

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uiltje - The Willamette Wolverine
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Bottle Logic / Horus - Staff Of Asir
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Horus Aged Ales, κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Η Tesla Έβγαλε Στην Αγορά Τη Δική Της Μπύρα - 89 Ευρώ Τα 3 Μπουκάλια
carandmotor.gr

Δύο χρόνια μετά τις εξαγγελίες του Elon Musk, η Tesla λανσάρει στην αγορά τη δική της μπύρα η οποία διατίθεται σε μια «τσουχτερή» τιμή.

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Τιμητική Διάκριση Στο 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων
sofokleous10.gr

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, έλαβε μέρος στο 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο κτήμα Diamond στην Ν. Κηφισιά, κατά τη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της εταιρείας, Αθανάσιο Συριανό, ως Exceptional Manager 2020 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.

Βέλγιο: Η Εμβληματική Μπύρα Και Πατάτες Απειλούνται Από Την Κλιματική Αλλαγή
agrocapital.gr

Δύο από τα πιο εμβληματικά προϊόντα του Βελγίου, η μπύρα και οι πατάτες, θα επηρεαστούν σοβαρά από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, προειδοποίησε μια νέα έκθεση που ανέθεσε η Εθνική Επιτροπή Κλίματος την Πέμπτη (17 Σεπτεμβρίου).

Αυξημένα Τα Έσοδα Από ΦΠΑ Των Οινοπνευματωδών Ποτών Στο Εξάμηνο
zougla.gr

Αυξημένα κατά +42,4% (+27,65 εκατ. ευρώ) είναι τα έσοδα από τον ΦΠΑ για την αλκοόλη και τα οινοπνευματώδη ποτά το πρώτο εξάμηνο του 2021, συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2020, όπως γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ).

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το