English Greek
02
Πεμ, Μάι
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μάμος Βραβεύτηκε Με Bronze Effie Europe

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά το Gold Effie Hellas 2022, η καμπάνια «Μπύρα Μάμος Εζυμώθηκε με Πάθος» της Soho Square Athens και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κέρδισε το Bronze Effie Europe 2022, στην κατηγορία «Best of Europe: FMCG».

mamos

«Η μπύρα Μάμος βασίζεται όχι μόνο στην αναλλοίωτη συνταγή του Πέτρου Μάμου, του πρώτου Έλληνα Διπλωματούχου Ζυθοποιού, αλλά και σε αξίες αναλλοίωτες στον χρόνο που εμπνέουν τη νέα γενιά καταναλωτών. Αξίες όπως η αυθεντικότητα, το πάθος, το μεράκι και η καινοτομία.

Η μοναδική της ιστορία μας κινητοποιεί να δημιουργούμε και να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μάμου για την εμπιστοσύνη της στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε όλους τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο καταλυτικό στην επιτυχία της και φυσικά στον στρατηγικό μας συνεργάτη, την Soho Square Athens», ανέφερε στο DF η Έρση Τσουκάκη, Marketing Manager Greek Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

«Είμαστε υπερήφανοι που μία μάρκα η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα, κατάφερε να βραβευτεί και να ακουστεί το όνομά της, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την εμπιστοσύνη της», ανέφερε η Ντορίνα Χαλατσοπούλου, Business Unit Director της SohoSquare Athens.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bottle Logic - Intrepid Observation (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Αναστασίου - 72 Ημέρες
Σταύρος Δοβιστινός

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την νέα μας συνταγή "72 Ημέρες" που κυκλοφορεί σήμερα αποκλειστικά σε κουτί 500ml.

DuClaw - Sweet Baby Banana!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co. Πρόκειται για την "Sweet Baby Banana!", μια Porter με 6,2% ABV και 33 IBU, ζυθοποιημένη με σκούρες βύνες και λυκίσκο Chinook. Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 330ml, καθώς και σε βαρέλι.        

10 Barrel - Crush
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 10 Barrel Brewing Co.

Ο Βασιλιάς Της Μπύρας: Ο Έλληνας Που Κάνει Κουμάντο Στη Μεγαλύτερη Ζυθοποιία Στον Κόσμο
menshouse.gr

Με περισσότερα από 400 brands και ετικέτες από όλον τον κόσμο στο «οπλοστάσιό» της, η AB InBev, δικαίως χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως! Εκείνο που πάντως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όταν απολαμβάνουμε μια παγωμένη μπύρα, είναι ότι πίνουμε στην... υγειά ενός Έλληνα που διοικεί αυτήν την αυτοκρατορία!

Moksa / Sierra Nevada - Walking With Giants
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Sierra Nevada Brewing Co., κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το