English Greek
28
Κυρ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Δυναμική Επιστροφή Στη HoReCa 2024

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στην έκθεση παρουσίασε τις μοναδικές συνταγές των μπυρών, ενώ αποκάλυψε τις ανανεωμένες ταυτότητες των μαρκών Pils Hellas και ΕΖΑ.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επέστρεψε δυναμικά στη διεθνή έκθεση HoReCa 2024, τον κορυφαίο προορισμό για τους κλάδους του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης. Στην έκθεση παρουσίασε τις μοναδικές συνταγές των μπυρών της και την αφοσίωσή της στην ποιοτική ελληνική μπύρα, ενώ αποκάλυψε τις ανανεωμένες ταυτότητες των μαρκών Pils Hellas και ΕΖΑ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μυρωδιές κριθαριού και λυκίσκου με σύγχρονες γευστικές επιλογές.

eza1

Χιλιάδες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και να βιώσουν έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο ζήλος και η προσήλωση για ποιοτική και ελληνική μπύρα από την περιοχή της Αταλάντης.

Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Pils Hellas, μια μπύρα ιδιαίτερα δροσιστική, ευκολόπιοτη, με χαρακτηριστική ελαφριά πικράδα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα της ταυτότητα που αντικατοπτρίζει την ελληνικότητα, έχοντας πλέον περήφανα σαν υπογραφή της, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Η χειρόγραφη «Αταλάντη», το χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μπλε και η ένταξη της τοξοβόλου σαν brand icon εκμοντερνίζουν την μάρκα και κάνουν την Pils Hellas, μια μπύρα για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο.

Οι Premium μπύρες ΕΖΑ Lager, ΕΖΑ Pilsener & ΕΖΑ Alcohol Free «επανασυστήθηκαν» στο κοινό, καθώς ήταν εκεί και πρωταγωνίστησαν με τις νέες συσκευασίες και την ανανεωμένη ταυτότητά τους, διατηρώντας πάντα την εικόνα υψηλής ποιότητας, βασισμένη στις μοναδικές συνταγές και τα αρώματά τους.

eza2

Δεν έλειψαν και οι υπόλοιπες μάρκες, όπως οι ξεχωριστές Odyssey White, Red, και Dark, η καλοκαιρινή Blue Island και η απαιτητική Gulden Draak.

Η εταιρεία, ιδρυθείσα το 1989, επιβεβαίωσε και πάλι τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες ζυθοποιίες στην Ελλάδα. Η προσήλωση στην ποιότητα, η δημιουργία μπυρών με χαρακτήρα που σέβονται το περιβάλλον και η αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Με τη δυναμική της επιστροφή στην Ho.Re.Ca., η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάδειξη της ελληνικής μπύρας, προσκαλώντας όλους να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, από τις κλασικές επιλογές έως τις πιο εξειδικευμένες γεύσεις.

πηγή: emea.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sori - Tiramisu / Coconut & Rum Truffle / Chocolate Strawberries & Whipped Cream / Pistachio Gelato
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Sori Brewing απ' την Εσθονία.

Η «Κατάρα» Των Guinness Χτύπησε Έναν Ακόμη Απόγονο - Πέθανε Στα 51 Του Χρόνια Αφήνοντας Πίσω Του Αμύθητη Περιουσία
protothema.gr

Ο Χένρι Τσάνον ήταν ο έβδομος απόγονος της δυναστείας που έχει συνδέσει το όνομά του με τη γνωστή μπύρα «Guinness» - «Έφυγε» τον περασμένο Οκτώβριο αφήνοντας κληρονομιά 30 εκατ. λιρών - Πώς ξεκληρίστηκε η οικογένεια.

Uiltje - Simcoe And Wakatu - Eruption Of The Hoppy Hilltop
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Bottle Logic - Leche Reserva (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

KCBC - Pure Idaho
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η KCBC.

Jackie O's - Ritual Destruction
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Jackie O's Pub & Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το