English Greek
20
Δευ, Μάι
25 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Νήσος «Σηκώνει» «7 Μποφόρ» Στο Βέλγιο Και Κατακτά Το Χρυσό, Στον Παγκόσμιας Εμβέλειας Βέλγικο Διαγωνισμό Μπύρας

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Χρυσό μετάλλιο για τη «Νήσος 7 Μποφόρ» στην κατηγορία των «Baltic Porters», των Porters με υψηλό αλκοόλ, στο διαγωνισμό «Brussels Beer Challenge, 2019».

Στον διαγωνισμό που κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα σε διαφορετική πόλη του Βελγίου και φέτος έγινε στην Μόνς, συμμετείχαν ζυθοποιεία από 50 χώρες όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Γερμανία και την Αγγλία, τη Μαλαισία, την Αυστραλία, την Ταιβάν, την Κίνα και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Οι 1650 μπύρες που έλαβαν μέρος, κρίθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τη γεύση τους με την διαδικασία της «τυφλής γευσιγνωσίας» από 90 επαγγελματίες ζυθοκριτικούς από 27 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο http://www.brusselsbeerchallenge.com/en.

H τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γάνδη. Για τη "Νήσος 7 Μποφόρ": Αν δεν ήταν μία μαύρη Νήσος, θα 'ταν σφοδρή καταιγίδα στο «τρίγωνο των ανέμων» μεταξύ Τήνου, Δήλου και Μυκόνου, εκεί όπου βρίσκεται η ζυθοποιία μας. Η "Νήσος 7 Μποφόρ" είναι μια μπύρα με σκοτεινό χαρακτήρα και 7% αλκοόλ. Εκλεκτές, καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες συνδυάζονται αρμονικά για να προσδώσουν αρώματα καφέ και κακάο Σκούρο χρώμα, σχεδόν μαύρο, με μπεζ, πληθωρικό και κρεμώδη αφρό που έχει διάρκεια και αφήνει εξαιρετική δαντέλα στο ποτήρι. Είναι η τέλεια μπύρα για το χειμώνα. Συνοδεύει υπέροχα ξηρούς καρπούς, πικρή σοκολάτα ή ένα καλό malt whisky.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και η «Νήσος 7 Μποφόρ» Special Edition 2019
Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει «Νήσος 7 Μποφόρ» Special Edition σε μία και μόνη ειδική ζυθοποίηση με βύνη whisky, καπνισμένη σε τύρφη! Είναι η ίδια βύνη που «δίνει» το άρωμα του καπνού στα σκωτσέζικα single malts! Απολαύστε την με ευθύνη, ως ποτό, σε θερμοκρασία 8 με 10 βαθμούς ή συνοδεύστε τη με ένα σφηνάκι από το αγαπημένο σας single malt whisky».

Την εμπορική διάθεση της "Νήσος 7 Μποφόρ" και όλων των ζύθων της Νήσος έχει η εταιρία AMBYΞ.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Grimm - Barrel Aged Sumi Zest
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Grimm Artisanal Ales.

Boulevard - Magic Drip
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Boulevard Brewing Co.

Για 2η Συνεχή Χρονιά, Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών Διοργανώνει Στην Έκθεση HORECA Μια Εκδήλωση Αφιερωμένη Στην Μπύρα
Σταύρος Δοβιστινός

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει μαζί στη σκηνή του Beer & Spirits Show, κάποιους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους, beer experts και παραγωγούς μπύρας της ελληνικής αγοράς.

Hoppin' Frog - The California / The Florida
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες εκδόσεις της "Turbo Shandy" κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μία Περιβαλλοντικά Υπεύθυνη Επιχείρηση Που Στοχεύει Σε Ένα Καλύτερο Σήμερα Και Αύριο
liberal.gr

Η υιοθέτηση στρατηγικών ανάπτυξης βάσει των κριτηρίων ESG αντανακλά την αυξανόμενη αναγνώριση, ότι οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές δεν ωφελούν μόνο την κοινωνία και τον πλανήτη, αλλά δημιουργούν και μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και την ουσιαστική μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το