English Greek
30
Τρι, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επικός Τύπος Απολαμβάνει Την Μπύρα Του Έξω Από Το Πλημμυρισμένο Του Μαγαζί (Βίντεο)

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Viral έχει το βίντεο που δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού στη Βρετανία που απολαμβάνει την μπύρα του, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ο Andy Goodall, ο ιδιοκτήτης της παμπ στην Αγγλία, βιντεοσκοπήθηκε πρόσφατα να απολαμβάνει μια μπύρα έξω από το μαγαζί του, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές μετά από πλημμύρα. Όπως ήταν φυσικό από τα πρώτα λεπτά που κυκλοφόρησε το βίντεο στο διαδίκτυο έγινε viral.

Η παμπ αντιμετώπισε το μεγαλύτερο μέρος της οργής της φύσης, έχοντας πλημμυρίσει τρεις φορές τον τελευταίο χρόνο. Η σθεναρή αντίδρασή του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες καταγράφηκε σε ένα βίντεο που έκτοτε συγκέντρωσε σημαντική προσοχή στο TikTok. Στο βίντεο, ο Goodall φαίνεται να επαινεί αστειευόμενος την παμπ επειδή προσφέρει την «καλύτερη θέα στην όχθη του ποταμού», επιδεικνύοντας μια αξιοσημείωτη αίσθηση του χιούμορ μπροστά στις αντιξοότητες.

Οι συχνές πλημμύρες στην παμπ αναδεικνύουν ένα ευρύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Ο Goodall χρησιμοποιεί τη φήμη που απέκτησε για να ζητήσει δράση από την υπηρεσία Περιβάλλοντος. Προτρέπει την υπηρεσία να εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη διαχείριση και τον μετριασμό των επιπτώσεων τέτοιων φυσικών φαινομένων στις τοπικές επιχειρήσεις και τους κατοίκους.

πηγή: gazzetta.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Thornbridge - Mother's Ruin
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Carlsberg: Υψηλότερα Των Εκτιμήσεων Κέρδη Και Έσοδα
capital.gr

Η Carlsberg αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για το έτος και εξέδωσε νέο, μεγαλύτερο πρόγραμμα αγοράς ίδιων μετοχών, μετά από την ανακοίνωση υψηλότερων από ό,τι αναμενόταν εσόδων και όγκων για το α' τρίμηνο.

KCBC - Krill Bill / Lurchin' Urchin / Robot Fish
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Μεγάλη Ζυθοποιία Της Γερμανίας Ανακοινώνει Αύξηση Τιμών
Νικόλαος Σκριτλής

Πρώτα η Radeberger και τώρα η Krombacher: η μεγάλη ζυθοποιία της Γερμανίας ανακοινώνει ότι οι τιμές της μπύρας της πρόκειται να αυξηθούν. Αυτό οφείλεται σε μια απρόβλεπτη έκρηξη του κόστους.

Ο "Πόλεμος" Της Μπύρας: Molson Coors Vs Anheuser-Busch Για Μία Διαφήμιση (Βίντεο)
cibum.gr

Οι δύο κορυφαίες εταιρείες μπύρας των ΗΠΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την διαφήμιση που παρομοιάζει τις άλλες μπύρες με νερό.

Avery - Paws & Claws
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Avery Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το