English Greek
05
Κυρ, Μάι
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανία: Αναμένεται Αύξηση Στην Τιμή Της Μπύρας Λόγω... Καυσίμων

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Λόγω της έλλειψης πρώτων υλών και της συνεπακόλουθης αύξησης των τιμών τους, οι καταναλωτές στη Γερμανία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για την αύξηση των τιμών της μπύρας.

«Οι παρασκευαστές ποτών επηρεάζονται συνολικά από την έλλειψη και την αύξηση της τιμής μεμονωμένων εξαρτημάτων και πρώτων υλών.

Σε ολόκληρο τον κλάδο, οι αυξήσεις του κόστους σε πολλούς τομείς είναι τόσο εκτεταμένες ώστε πιθανότατα θα έχουν αντίκτυπο στις τιμές αργά ή γρήγορα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ένωσης Ζυθοποιών, Χόλγκερ Άιχελε σε συνέντευξή του η οποία θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας του Ντίσελντορφ «Rheinische Post».

«Ο εφοδιασμός με μπύρα είναι μεν εξασφαλισμένος, αλλά η Ένωση Ζυθοποιών παρατηρεί με αυξανόμενη ανησυχία τα ακραία άλματα τιμών για μεμονωμένες πρώτες ύλες.

Ιδίως το κριθάρι είναι επί του παρόντος ακριβό και υπάρχει έλλειψή του. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι τιμές αυξήθηκαν κατά περίπου 50%.

Επιπλέον, η παραγωγή βύνης είναι ενεργειακά απαιτητική. Με το αυξανόμενο κόστος ενέργειας, όπως το βιώνουμε αυτήν τη στιγμή, το κόστος για τη βύνη αυξάνεται επίσης», πρόσθεσε ο Άιχελε.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 Floyds - Crimson Mask
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 3 Floyds Brewing.

Οι Βρυξέλλες Μετατρέπουν Το Παλιό Τους Χρηματιστήριο Σε Ναό Μπύρας
agronews.gr

Η μπύρα ήταν ανέκαθεν ένας από τους μεγαλύτερους... παραγωγούς χρημάτων στο Βέλγιο, αλλά τώρα οι Βρυξέλλες προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας σάρκα και οστά στο σχέδιο για στέγαση μουσείου στο χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, που ακούει στο όνομα Belgian Beer World.

Γερμανία: Τελειώνουν Τα Μπουκάλια Μπύρας - "Καμπανάκι" Από Τις Ζυθοποιίες
news247.gr

Με "εξαφάνιση" απειλούνται τα γυάλινα μπουκάλια μπύρας στη Γερμανία, ενώ παράλληλα το κόστος της γερμανικής μπύρας εκτιμάται ότι μπορεί να αυξηθεί έως και 30%.

Κοροναϊός: Αυτό Συμβαίνει Στην Μπύρα Που Απομένει Στις Παμπ
Ερμίνα Παπαδήμα

Οι παμπ, όπως και άλλοι δημόσιοι χώροι, φαίνεται να παραμένουν κλειστοί στο άμεσο μέλλον. Αλλά τι θα συμβεί με το περιεχόμενο των κελαριών τους;

Πώς Η Μεγαλύτερη Ισπανική Ζυθοποιία Ενισχύει Με Προπληρωμένες Αγορές Από Πελάτες 1.000 Εστιατόρια Και Μπαρ
tornosnews.gr

Ο τομέας εστίασης είναι ένας από τους πιο πληγέντες από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ παραμένουν κλειστά από τις 14 Μαρτίου.

Prairie - Peanut Butter Bomb!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Bomb!" αναμένεται από την Prairie Artisan Ales.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το