English Greek
28
Κυρ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Corfu Beer - Tο ΕΠΑνΕΚ Ενισχύει Την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer» ιδρύθηκε το 2006 στην Κέρκυρα, αποτελώντας μια από τις πρώτες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας.

Οι ιδρυτές της, Σπύρος Καλούδης και ο γιός του Θανάσης, ξεκίνησαν την επιχείρηση με στόχο την παραγωγή ενός προϊόντος φρέσκιας μπύρας με μικρή διάρκεια ζωής, η οποία διατίθεται αποκλειστικά και μόνο στα ψυγεία με ημερομηνία παράγωγης, ώστε ο καταναλωτής να βλέπει πότε παράχθηκε το προϊόν και όχι μόνο τη λήξη του.

Όλες οι μπύρες της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας αποτελούν ένα φρέσκο και «ζωντανό» προϊόν, καθώς δεν έχουν υποστεί παστερίωση, σταθεροποίηση και σε ένα μεγάλο μέρος τους είναι αφιλτράριστες και παράγονται στην περιοχή Αρίλλας της βορειοδυτικής Κέρκυρας.

Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ και δημόσια δαπάνη 100.000,00 ευρώ.

Βασικός στόχος και κύριο μέρος της σχεδιαζόμενης επενδυτικής πρότασης ήταν η ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας με την δημιουργία μιας επιπλέον γραμμής παραγωγής με σύγχρονο εξοπλισμό και αυτοματοποιημένη διαδικασία. Επίσης στο επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνονταν και η χρηματοδότηση ενεργειών προώθησης και προβολής. Επιπλέον αξιοποιήθηκαν οι πόροι και για την πρόσληψη προσωπικού.

Η επένδυση υλοποιήθηκε απρόσκοπτα και χάρη σε αυτήν η επιχείρηση ενίσχυσε σημαντικά την ανταγωνιστικότητά της, ενίσχυσε τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων και αύξησε τις θέσεις εργασίας της.

Η πετυχημένη επένδυση σε μια τοπική μεταποιητική επιχείρηση είχε σημαντικές θετικές επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία καθώς απασχολεί προσωπικό, ενώ τα τοπικώς παραγόμενα προϊόντα προσφέρονται και εκτός Κέρκυρας.

πηγή: antagonistikotita.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Põhjala / Verdant - Wind Forecast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Verdant Brewing Co., κυκλοφόρησε η Põhjala Brewery.

Stone - Gimme Yule Gimme Fire
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Mikkeller - Super Cozy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewing San Diego.

Stone - Pucky Fuzzer
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Tröegs - #457
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Παρασκευάστηκε Η Πρώτη Μπύρα Στον Κόσμο Χρησιμοποιώντας Ενέργεια Από Καύσιμο Σιδήρου (Βίντεο)
ert.gr

Ερευνητές από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία μαζί με την ζυθοποιία Swinkels Family Brewers και το Metal Power Consortium παρουσίασαν την πρώτη βιομηχανική εγκατάσταση στον κόσμο που χρησιμοποιεί σκόνη σιδήρου ως νέο κυκλικό καύσιμο.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το