21
Κυρ, Ιαν
64 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Brewing Up A Business: Adventures In Beer From The Founder Of Dogfish Head Craft Brewery

Βιβλια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ξεκινώντας με τίποτα περισσότερο από ένα οικιακό kit ζυθοποίησης, ο Sam Calagione κατάφερα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα με τη μορφή της Dogfish Head Craft Brewery, μία από τις πιο υγιείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ζυθοποιίες της Αμερικής.

Στην δεύτερη έκδοση του παρόντος βιβλίου, ο Calagione προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στον επιχειρηματικό κόσμο και ό, τι χρειάζεται για να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Σε αρκετά νέα κεφάλαια, ο ίδιος ασχολείται με πιο καινοτόμες ιδέες μάρκετινγκ τις Dogfish, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού μοντέλου και με ποιον τρόπο οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν τη διαφορά με τους ανταγωνιστές τους.

Παρουσιάζει επίσης την επιλογή να κρατήσει την επιχείρησή του μικρή, παρά την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα του. Δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε τα social media για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Για τον κάθε επιχειρηματία το όνειρο δημιουργίας μιας ζυθοποιίας, μέχρι το επίπεδο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ώστε να πετύχει τους δικούς του όρους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεχνολογίες Βύνης & Ζύθου
Γιώργος Ιορδανίδης

Το βιβλίο είναι μια ευχάριστη διαδρομή στις τεχνολογίες που απαρτίζουν τη βυνοποίηση και ζυθοποίηση.

Mikkellers Bog Om Øl
Γιώργος Ιορδανίδης

Ένα νέο βιβλίο κυκλοφορεί ο Mikkel Borg Bjergsø της Mikkeller, μέσω του οποίου θα μας μυήσει στον συναρπαστικό κόσμο της μπύρας.

Νίκος Κρομμυδάς: Ένας Έλληνας Στη Νέα Υόρκη, Ζυθοποιεί!
Γιώργος Ιορδανίδης

Με αφορμή την τελευταία κυκλοφορία της Great South Bay Brewing Co., αναζητήσαμε και βρήκαμε τον άνθρωπο πίσω απ' αυτήν τη δημιουργία.

Η Ζυθοπλημμύρα Του Λονδίνου
Γιώργος Ιορδανίδης

Ήταν 6 το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου του 1814.

* Beer & Brewing Awards 2017 *

 

beer brewing awards 5

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

vol

Κράτα το

Κράτα το

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εγγραφείτε μέσω της δωρεάν συνδρομητικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και νέες πληροφορίες όταν αυτές είναι διαθέσιμες.
Terms and Conditions