English Greek
11
Σαβ, Μάι
32 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΡΕΤΑ: Μπύρα ή Γάλα; «Η Απόφαση Είναι Προφανής»

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις ακτιβιστών της PETA, η κατανάλωση με μέτρο μπύρας ή αλκοόλ είναι υγιεινότερη από την κατανάλωση γάλακτος.

Τα μέλη της PETA, μιας οργάνωση που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία το μήνυμα της οποίας είναι ότι η κατανάλωση μπύρας με μέτρο είναι καλύτερη από την κατανάλωση γάλακτος. Με αυτή την καμπάνια οι ακτιβιστές θέλουν να μειώσουν την ταλαιπωρία των ζώων κατά τη διαδικασία παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης.

Αυτές τις δηλώσεις τους οι ακτιβιστές τις βασίζουν σε μελέτη του Χάρβαρντ, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αλκοόλ, που καταναλώνεται με μέτρο, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ευθραυστότητας των οστών, να μειώσει τον κίνδυνο των καρδιακών προσβολών και των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Επιπλέον, η έρευνα δείχνει, επίσης, ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση του διαβήτη τύπου 2 και των πετρών στη χολή.

Ενώ, λένε ακτιβιστές για να υποστηρίξουν την εκστρατεία τους, η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις, παχυσαρκία, διαβήτη και καρκίνο, αλλά και στην εμφάνιση της ακμής και της επιπλέον βλέννας.

«Η απόφαση είναι προφανής, δεδομένου ότι ακόμη και η μπύρα είναι καλύτερη από ό, τι το γάλα», δήλωσε ο Tracy Reiman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της PETA, προσθέτοντας ότι «η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι ευεργετική, ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καταναλωθούν γαλακτοκομικά με τρόπο υπεύθυνο, όταν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και είναι η αιτία για την πρόκληση οδύνης σε δισεκατομμύρια αγελάδες».

πηγή: pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί Πρέπει Να Το Σκεφτούμε Δυο Και Τρεις Φορές Προτού Παραγγείλουμε Βαρελίσια Μπύρα
huffingtonpost.gr

Ένας αόρατος κίνδυνος απειλεί να κάνει αυτή την ασύγκριτη απόλαυση αληθινό εφιάλτη.

Ντόρτμουντ: Ιδρύθηκε Σε Μια Μπυραρία
sigmalive.com

Από τις 19 Δεκεμβρίου 1909 άρχισε να γράφει την δική της ιστορία η Μπορούσια, η ομάδα του Ντόρτμουντ.

Φίλοι: Πώς Μας Κρατούν Πιο Υγιείς
healthview.gr

Οι φίλοι μας δεν μας κρατούν μόνο παρέα. Μπορούν να μας χαρίσουν και υγεία. Το απέδειξε και μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων.

Τι Να Κάνεις Όταν Έχεις Hangover
Μαρία Παπαδοδημητράκη

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα διαδεδομένα γιατροσόφια δεν μας θεραπεύουν από το περίφημο hangover. Υπάρχουν, όμως, κάποια που ίσως βοηθήσουν.

Επιστήμονες: Σε Αυτή Την Ποσότητα Η Μπύρα Είναι Επικίνδυνη Για Την Καρδιά
kipos.firenews.video

Μόλις περίπου 300 γραμμάρια μπύρας την εβδομάδα είναι αρκετά για να ξεκινήσει η διαδικασία σκλήρυνσης των αρτηριών, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη καρδιακών παθήσεων.

Μπύρα: Πώς Προστατεύει Τον Γυναικείο Εγκέφαλο Και Καρδιά
Αθηνά Δαβαρία

Καλοκαίρι και μπύρα πάνε μαζί... και όχι άδικα αφού είναι δροσιστική και απολαυστική, τις ζεστές μέρες που διανύουμε.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το