English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα ΚΕΟ: Υπερήφανος Συνδιοργανωτής Του Movember Cyprus

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πέφτει η αυλαία του Movember Cyprus 2019, της φιλανθρωπικής εκστρατείας που συνδιοργανώνει το Round Table 1 Λευκωσίας με την μπύρα ΚΕΟ, μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013 για την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και συλλογή χρημάτων ενάντια του ανδρικού καρκίνου.

Μαζί με την ΚΕΟ και το RT1, κάθε χρόνο συστρατεύονται όλο και περισσότερες εταιρείες, οργανωμένα σύνολα και χιλιάδες κόσμου ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή.

Έτσι, στα πλαίσια του Movember Cyprus διοργανώθηκαν σε όλες τις πόλεις διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων και της ψυχικής υγείας των ασθενών.

Η μπύρα ΚΕΟ είναι πολύ περήφανη που βλέπει το Movember Cyprus να μεγαλώνει.

Το 2019, η ανταπόκριση στο κάλεσμα των δύο συνδιοργανωτών ήταν μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία. Άνδρες κάθε ηλικίας μεγάλωσαν το μουστάκι τους για τις 30 μέρες του πιο τριχωτού μήνα του χρόνου, όπως ακριβώς προστάζει το Movember.

Έτσι, μαζί με την αγαπημένη μπύρα της Κύπρου και το Round Table 1 Λευκωσίας, έγιναν όλοι ένα, μετουσιώνοντας ουσιαστικά το σύνθημα «Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου».

Πρωταγωνιστής της φετινής εκστρατείας ήταν το Μan Van, ένα μοναδικό κινούμενο μπαρμπέρικο, που ταξίδεψε ανά το παγκύπριο, ξυρίζοντας χιλιάδες ανδρικά πρόσωπα.

Και όπως σε όλες τις μορφές καρκίνου, η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία, οι διοργανωτές διένειμαν κουπόνια δωρεάν αιματολογικής εξέτασης PSA τα οποία το Movember Cyprus έχει προαγοράσει για να στηρίξει τους άνδρες της Κύπρου.

Και παρ' όλο που κλείνει η φετινή εκστρατεία, οι δράσεις του Movember Cyprus δεν σταματούν με το τέλος του Νοεμβρίου, αφού η συνεργασία της μπύρας ΚΕΟ με το RT1 Λευκωσίας για το Movember θα συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

πηγή: cyprustimes.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Horus - Distraction's Grasp / Thicc Skin
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφορεί η Horus Aged Ales.

Crooked Stave - Sabro Exploratory
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Crooked Stave Artisan Beer Project.

Carlsberg: Πωλεί Τις Δραστηριότητές Της Στη Ρωσία
powergame.gr

Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υπέγραψε συμφωνία για την πώληση της ρωσικής επιχείρησής της, ωστόσο δεν κατονόμασε τον αγοραστή ή το συμφωνηθέν τίμημα για τη συναλλαγή, η οποία υπόκειται σε εκτενή ρυθμιστικό έλεγχο από τη Μόσχα.

Southern Tier - Peanut Butter Cup
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Southern Tier Brewing Co.

Victory - Dome Crusher
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Victory Brewing Co.

Firestone Walker - Blackberry Mint Cobbler
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Firestone Walker Βrewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το