English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ταξίδι Στην «Άγρια Δύση» Με Το Τρένο Της Μπύρας

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πάμε εκδρομή στο 19ο αιώνα με το παραδοσιακό τρένο της μπύρας στο Κολοράντο.

Το ταξίδι με τρένο για πολλούς αποτελεί μια ιδανική επιλογή για αξέχαστες διακοπές. Απολαμβάνουν το τοπίο, δεν κουράζονται από την οδήγηση, ενώ τους χαρίζει μια vintage νότα στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις τους. Άλλοι πάλι το θεωρούν μια παλαιική επιλογή και προτιμούν τα πιο γρήγορα μέσα μεταφοράς. Εάν εσύ αγαπάς τα ταξίδια με τρένο, τις ιστορίες της Άγριας Δύσης και τη μπύρα, τότε κλείσε εισιτήρια για το τρένο της μπύρας!

Κι όμως το τρένο της μπύρας είναι γεγονός! Μετά από το πολυαγαπημένο μας ταξίδι με το τρένο της σοκολάτας, ταξιδεύουμε στην Αμερική και ζούμε για λίγο στον 19ο αιώνα με το Durango Brew Train στα βουνά του Κολοράντο. Μπορεί χαμένο θησαυρό να μη βρούμε, πάντως σίγουρα θα απολαύσουμε ένα εναλλακτικό ταξίδι στην άγρια πλευρά της Αμερικής.

Το iTravelling.gr ταξίδεψε με το τρένο της μπύρας και σου μεταφέρει την εμπειρία του.

Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με το Durango Brew Train
Δίπλα από το ποτάμι Animas απολαμβάνουμε το άγριο τοπίο της περιοχής, ενώ οι ξεναγοί δε χάνουν ευκαιρία να μας πουν τους θρύλους, που κυριαρχούν ακόμα εκεί. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού απολαμβάνουμε εκλεκτές μπύρες. Μπορεί το ταξίδι να διαρκεί σχεδόν μία ημέρα (μέχρι τις 6 το απόγευμα), η μπύρα όμως ρέει άφθονη στο τρένο της μπύρας με τους ζυθοποιούς να είναι μόνιμοι κάτοικοι στα βαγόνια του.

Το ταξίδι ξεκινά από το Durango και κατευθυνόμαστε προς το Cascade Canyon στο Εθνικό Πάρκο San Juan με τη μαγευτική θέα. Καθώς απολαμβάνουμε το βράχο, που κρέμεται στην κυριολεξία 50 μέτρα από το ποτάμι, έρχεται η ώρα για να γεμίσουν τα ποτήρια μπύρα και να απολαύσουμε τοπικές (και όχι μόνο) λιχουδιές για ένα αξέχαστο μεσημεριανό γεύμα με ζωντανή μουσική.

Στο τρένο της μπύρας μπορεί να δοκιμάσει κανείς τοπικές παραγωγές ζυθοποιών, όπως Steamworks, Ska, Animas και Carvers, όπως επίσης και Four Peaks.

Το ταξίδι με το τρένο της μπύρας πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο. Διοργανώνεται συνήθως δύο σαββατοκύριακα του ίδιου μήνα, γι' αυτό θα πρέπει να κλείσεις το εισιτήριο σου σχετικά νωρίς για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Άγρια Δύση με το τρένο της μπύρας.

πηγή: itravelling.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το