02
Τρι, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζυθοποιία Πελοποννήσου

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ιδέα ίδρυσης της ζυθοποιίας ξεκινάει πριν από αρκετά χρόνια όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε μπύρες από μικροζυθοποιεία του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ολλανδίας. Ανακαλύψαμε ότι η μπύρα είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν από αυτά που είχαμε συνηθίσει να καταναλώνουμε στην Ελλάδα. Έτσι "μπολιαστήκαμε" με το μικρόβιο της μικροζυθοποιίας.

Οι δημιουργοί της Παναγιώτης Θαμνίδης και Παναγιώτης Κορδώσης επέλεξαν να ασχοληθούν επιχειρηματικά με την μπύρα και να δημιουργήσουν μια παραγωγική μονάδα στη Νεμέα. Της έδωσαν το όνομα "Ζυθοποιία Πελοποννήσου" και έβαλαν δίπλα, τον διακριτικό εμπορικό σήμα Karma Beer. Από κοντά, και ο Λέων με το γυαλί.

Το όνειρο ωρίμασε στο μυαλό μας και αποφασίσαμε να το τολμήσουμε. Το όραμα μας ήταν και είναι να φτιάξουμε craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις πίνει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.


ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Θέση Άγιος Γεώργιος,
Τ.Κ. : 20500, Νεμέα
Τηλ. :27460 24 117


Ζυθοποιία Πελοποννήσου      

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ