04
Πεμ, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μικροζυθοποιία Κυκλάδων Ο.Ε.

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ξεκίνησε από το μηδέν, από τον Αλέξανδρο και τη Μάγια το 2012, στην καρδιά της Ελληνικής οικονομικής κρίσης. Δύο μήνες αργότερα, στην ομάδα προστέθηκε και η Ελίνα Δάλλα.

Η κρίση, αντί να ενεργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας, μας ώθησε στη δράση, αφού είμαστε πεπεισμένοι πως η διάρθρωση της εγχώριας Αγοράς στην μπύρα αποτελεί ένα από τα πολλά «μελανά παραδείγματα» που εξηγούν τα σημερινά δεινά της χώρας.

Το γεγονός ότι 9 στις 10 μπύρες που καταναλώνονται σήμερα στην Ελλάδα, είναι εισαγόμενες ή φτιάχνονται από 100% θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών -φέροντας συχνά και κάποιο εύηχο  ελληνικό όνομα- εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο την γενεσιουργό αιτία της κρίσης στη χώρα μας που δεν είναι άλλη από το τεράστιο έλλειμμα επώνυμων, ελληνικής ιδιοκτησίας ποιοτικών προϊόντων, που μπορούν να δημιουργήσουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία προς όφελος όλων μας!

Έτσι, αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να την αλλάξουμε, πιστεύοντας -όπως και ο μεγάλος Φρανκ Ζάπα- ότι «δεν μπορεί να είσαι μια πραγματική χώρα αν δεν έχεις δική σου μπύρα, δική σου αεροπορική εταιρία... μια ποδοσφαιρική ομάδα, κάποια πυρηνικά όπλα... αλλά πάντως θα πρέπει να έχεις μια δική σου μπύρα!».

Καθώς διαθέτουμε αεροπορική εταιρεία και ποδοσφαιρικές ομάδες, και επειδή σαφώς προτιμούμε την αλκοολική ζύμωση από την πυρηνική καταστροφή, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την μπύρα των Κυκλάδων, τη ΝΗΣΟΣ, στο νησί μας, την Τήνο.

Από την αρχή, στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια κορυφαίας ποιότητας κυκλαδίτικη, νησιώτικη μπύρα, που θα συμπληρώνει την αυθεντικότητα της γαστρονομίας των νησιών μας αλλά και θα αποτελεί πρότυπο περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης σ' αυτή τη περίοδο σοβαρής οικονομικής δυσπραγίας.

Δεσμευτήκαμε να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τη δημιουργία μιας ευρύτερης αλυσίδας αξίας από την οποία ωφελούνται όλες οι σχετικές με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά επιχειρήσεις των νησιών μας αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.


ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ο.Ε.

Ε.Ο. Τήνου - Όρμου Αγ. Ιωάννη,
Τ.Κ. : 84200, Βάγια, Τήνος
Τηλ. : 22830 26 333
Fax. :22830 26 833


Μικροζυθοποιία Κυκλάδων Ο.Ε.            

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ