02
Τρι, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μικροζυθοποιία Πάρου

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η «Μικροζυθοποιία της Πάρου», ιδρύθηκε στο νησί της Πάρου το 2014.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην περιοχή των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

Κατά τους πρώτους μήνες του 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο της παραγωγής και από τον Απρίλιο η πρώτη μπύρα, μια ελαφριά Pilsner, η '56isles', κυκλοφόρησε στην αγορά της Πάρου.

Το μικροκλίμα της περιοχής και η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην μπύρα. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, τονίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γεύσης.

Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας είναι να παράγει 25.000 φιάλες το μήνα, διατηρώντας παράλληλα το μεγάλο επίπεδο ποιότητας.

Η πρώτη αγορά-στόχος είναι η Πάρος. Δεδομένου ωστόσο του αυξανόμενου ενδιαφέροντος, χτίζεται ένα δίκτυο διανομής για περιοχές εκτός της Πάρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι ιδρυτές της «Μικροζυθοποιία της Πάρου» είναι ο Νικόλας Παυλάκης από την Πάρο και ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, εραστής του νησιού, που ζει στο Λονδίνο.

Με την μακρόχρονη εμπειρία τους στον τομέα των οικονομικών και επιχειρηματικών, έχουν θέσει ως στόχο να δημιουργήσουν μια πρωτογενής εταιρεία παραγωγής στην Ελλάδα.


ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΑΡΟΥ

Νάουσα,
Τ.Κ. : 84401, Πάρος
Τηλ. : 22840 51 102


Μικροζυθοποιία Πάρου      

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ