02
Τρι, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Kirki Beers

Νομάδες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Kirki Microbrewery Products (Kirki M.P.) ξεκίνησε την δραστηριότητα της το Σεπτέμβριο του 2015, όμως όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο νωρίτερα... Ήταν 15 Σεπτέμβρη του 2014, είχαμε βγει για φαγητό και περνούσαμε ωραία, όταν ο Γιάννης (Δρίτσας*) είπε στον άλλο Γιάννη που ήταν σε φάση αναζήτησης... «Βρε Χανιώτη**, δε βγάζεις τη δική σου μπύρα;» «Να τη φτιάξουμε μαζί». Τα ονόματα άρχισαν να πέφτουν βροχή! Γελάσαμε... Πολύ! Τότε ένα από τα κορίτσια της παρέας είπε «Το βρήκα το όνομα! Θα την πούμε Κίρκη»! Γιατί Κίρκη;;; «Γιατί θα μαγεύει όποιον την δοκιμάζει, γι' αυτό»! «Ωωω, πολύ ωραίο» αναφωνήσαμε ενθουσιασμένοι! Φεύγοντας από το εστιατόριο, ένα ακόμη κορίτσι δυναμώνει το μήνυμα... θυμόμαστε να προσθέτει με νόημα «μακάρι να το κάνετε, είναι καλή ιδέα»!

Θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές ιστορίες που έχουν μείνει στα λόγια…αυτή δεν είναι μία από αυτές.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από ένα αστείο, το οποίο αναγκαστήκαμε να αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά στη συνέχεια. Μετά από πολλές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις, αναποδιές - μία από αυτές βγήκε σε πολύ καλό τελικά - με αγάπη και επιμονή γεννήθηκαν η Kirki και η Pikri ή μάλλον η Pikri και η Kirki γιατί αυτή είναι η σειρά που κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Οι ετικέτες μας, τα κιβώτια μας και στη συνέχεια όλες οι ιδέες για ότι έχουμε ανεβάσει μέχρι τώρα στα social media (ρίξτε μια ματιά στην ενότητα «Promo Υλικό») υλοποιήθηκαν δημιουργικά από έναν ακόμη Γιάννη. Γιάννης Μπέκος, ο καλλιτέχνης μας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, δείτε στην ενότητα «Οι Μπύρες Μας». Η παραγωγή τους γίνεται στην Χαλκίδα και η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στον Πειραιά.

Καλή περιήγηση και καλή απόλαυση!

* Ο Γιάννης Δρίτσας έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αμερική, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και 5 χρόνια και στην Kirki Microbrewery Products ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τα logistics.
** Ο Γιάννης Χανιώτης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων αλλά η επαγγελματική του θητεία ήταν κυρίως στις Πωλήσεις σε μεγάλη επιχείρηση του κλάδου. Στην Kirki M.P. έχει αναλάβει το εμπορικό κομμάτι.


KIRKI BEER
Κούνδουρου Μανούσου 36,
Τ.Κ. : 185 33, Πειραιάς
Τηλ. : -


Kirki Beers    
Pikri Beer    

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ