02
Τρι, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία Ε.Π.Ε.

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία ιδρύθηκε το 2006 από τον Σπύρο & το γιο του Θανάση Καλούδη.

Όραμα τους ήταν να δημιουργήσουν ένα καταναλωτικό αγαθό με τοπικό χαρακτήρα που θα απευθύνεται στους εκπαιδευμένους με παιδεία μπύρας επισκέπτες, αλλά και τους κάτοικους του νησιού μας. Το 2009 βγήκαν δυναμικά με τα πρώτα προϊόντα στην αγορά.

Μέχρι στιγμής η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία έχει καταφέρει να παράγει παγκόσμιας κλάσεις μπύρες Real Ale.

Η ζυθοποιία μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, αλλά και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό!

Το ζυθοποιείο μας βρίσκεται στο χωριό Αρίλλας βορειοδυτικά στην Κέρκυρα και είναι ένα σημαντικό μέρος της τοπικής κοινωνίας. Φτιάχτηκε με την καλύτερη τεχνολογία έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας.

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία "Corfu Beer", είναι το πρώτο ζυθοποιείο στην Ελλάδα που τόλμησε να παράγει μπύρα τύπου Real Ale δηλαδή ένα φυσικό ζωντανό προϊόν που μεταφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες στο ποτήρι του καταναλωτή.

Παράγουμε μπύρες για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με μεράκι, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα τα καλύτερα συστατικά, εξασφαλίζοντας τη ποιότητα και την γεύση. Η διαδικασία παραγωγής γίνεται με φυσικό τρόπο δίχως πρόσθετα!

Εκτός από τις εμφιαλωμένες μπύρες, παράγουμε και βαρελίσιες. Οι μπύρες μας είναι όλες τύπου Real Ale δηλαδή φυσικό ζωντανό προϊόν και παράγονται με φυσικό τρόπο. Η ζύμωση και η ωρίμανση τους γίνεται σε ειδικά τάνκερ για αρκετές εβδομάδες χωρίς σταθεροποιητές, χρωστικές ουσίες και άλλα χημικά πρόσθετα. Όλες οι μπύρες διατηρούνται απαραίτητα στο ψυγείο και έχουν μικρή διάρκεια ζωής.


ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ε.Π.Ε.

Άγ. Γεώργιος,
Τ.Κ. : 49081, Αρίλλας, Κέρκυρα
Τηλ. : 26630 52 072
Fax : 26630 52 132


Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία Ε.Π.Ε.            

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ