04
Πεμ, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κορινθιακή Ζυθοποιία Α.Ε.

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Κορινθιακή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία μικροζυθοποιίας, παραγωγής και εμπορίας μπύρας στην Κορινθία.

Ιδρύθηκε το 2014 από τον Γιώργο Μουρούτσο και τον Χαράλαμπο Ντιγκιρλάκη. Λειτουργεί με έδρα τα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου παράγοντας αρχικά μπύρες απαστερίωτες και αφιλτράριστες διατηρώντας όλα τα φυσικά συστατικά της μπύρας.

Η πόλη της Κορίνθου, στη σημερινή της μορφή, έλαβε σάρκα και οστά κατά τα μέσα του 19ου αιώνα ύστερα από την ολοκληρωτική καταστροφή της παλαιάς πόλης. Οι πεζόδρομοι, το σαγηνευτικό λιμάνι, οι παραλίες και συνοπτικά η ανάπτυξη της Κορίνθου μετά τον ισοπεδωτικό σεισμό του 1858 υπήρξε ραγδαία, προσφέροντας νέα ώθηση στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης που πλέον έχει μετασχηματιστεί σε ένα σύγχρονο αστικό κέντρο της Πελοποννήσου.

Παράλληλα τα αμέτρητα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που περιβάλλουν την πόλη συνθέτουν ένα ιστορικά φορτισμένο σκηνικό. Αυτά είναι που αντιπροσωπεύουν την Κορινθιακή Ζυθοποιία Α.Ε. με συνθετικά στοιχεία την αγάπη, το μεράκι και τη τεχνογνωσία των ανθρώπων που τη δημιούργησαν.

Σε αυτήν τη φιλοσοφία εμπνευστήκαμε έναν αγγελιοφόρο που το όνομά του προέρχεται από το πλέον διαβόητο αξιοθέατο της πόλης... Τον Ισθμό της Κορίνθου.

Το επιβλητικό έργο της διάνοιξης αποπερατώθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα συνιστώντας ορόσημο για την Κόρινθο.

Αυτό θέλουμε να είναι η Canal Dive. Ένα ακόμα σημείο αναφοράς για την Κόρινθο μέσα από τις γεύσεις, την ιστορία, τον πολιτισμό.

Καλωσορίζουμε όχι το προϊόν, αλλά την προσπάθεια να συνεχίσουμε την παράδοση και τη δυναμική αυτής της πόλης και να τη διαδώσουμε παντού.

Το όραμα μας, να είμαστε μια ζυθοποιία περήφανη που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας, προσθέτοντας παράλληλα αξία στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας, στην κοινωνία και στους μετόχους μας.

Να δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο πάθος για την ποιότητα, την απόλαυση της ζωής, το σεβασμό για τον άνθρωπο καθώς και το σεβασμό για το περιβάλλον. Να επιδιώκουμε πάντα να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά της μπύρας, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο και προσφέροντας απόλαυση στους καταναλωτές.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου,
Τ.Κ. : 20007, Κόρινθος
Τηλ. : 2741 028 500
Fax : 2741 028 500


Κορινθιακή Ζυθοποιία Α.Ε.      
Canal Dive        

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ