02
Τρι, Ιουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Noctua Microbrewery

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times


Η Noctua είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που την έκαναν πραγματικότητα.

Από το στενό πυρήνα των τεσσάρων φίλων που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν αυτό το εγχείρημα. Από αυτούς και αυτές που μας βοήθησαν στις πρώτες σκέψεις, στις πρώτες συνταγές, στα πρώτα homebrews, στην πρώτη πώληση, στο να πάρει η Noctua τη μορφή που έχει σήμερα στην ετικέτα του μπουκαλιού. Αυτούς και άλλους πολλούς που μας στηρίζουν και μας βοηθούν. Για εμάς όλοι αυτοί είναι συνεργάτες μας. Ή καλύτερα σύντροφοι γιατί μας ενώνει η ιδέα για ένα κόσμο με καλύτερη μπύρα.

Εμπνευστήκαμε από τις craft μπύρες που μας συγκίνησαν τη πρώτη φορά που τις δοκιμάσαμε και θέλουμε να μεταδώσουμε αυτή την εμπειρία σε όσο περισσότερους και περισσότερες γίνεται. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργούμε ποιοτικές γευστικές craft μπύρες με attitude.

Μπύρες που δεν θα έχουν σχέση με αυτές των μεγάλων πολυεθνικών ζυθοποιείων.

Μπύρες που θα προσπαθούν να συμβαδίζουν με το παγκόσμιο craft beer revolution που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά μας κίνησε το ενδιαφέρον για να δοκιμάσουμε πρώτη φορά αληθινή μπύρα.

Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η μπύρα, απλά δεν έχει ανακαλύψει ακόμα την μπύρα που του ταιριάζει. Στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να τη βρει. Be wise, drink craft beer.

NOCTUA MICROBREWERY

Πειραιώς 124,
Τ.Κ. : 11854, Αθήνα
Τηλ. : 210 34 54 484


Noctua Microbrewery        

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ