English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς Ένα Κουτάκι Μπύρας Βοήθησε Μια Γυναίκα Να Βρει Τον Σκύλο Της Μετά Από Χρόνια

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η περιπέτεια μιας Αμερικανίδας να ενωθεί ξανά με τον χαμένο σκύλο της θα έχει σύντομα ευτυχισμένο τέλος χάρη σε ένα κουτάκι μπύρας.

Η Hazel, όπως ονομάζεται ο σκύλος, εξαφανίστηκε από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς της στην Αϊόβα τον Μάιο 2017. Πρόσφατα όμως η της Monica Mathis είδε ένα γνώριμο πρόσωπο πάνω σε ένα κουτάκι μπύρας, σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media.

Μια μπυραρία περίπου 1.600 χλμ. μακριά, στην Φλόριντα, έγινε πρόσφατα διάσημη στο ίντερνετ επειδή σκέφτηκε να βάλει στα κουτάκια της, φωτογραφίες από σκύλους προς υιοθεσία προκειμένου να βοηθήσει ένα τοπικό καταφύγιο. Η Hazel, που το καταφύγιο είχε βαφτίσει Day Day, ήταν ανάμεσα στους σκύλους που απεικονίζονταν στα κουτάκια.

Μέχρι στιγμής αποτελεί μυστήριο πώς κατέληξε η Hazel στην άλλη άκρη της χώρας, αλλά σύντομα η περιπέτειά της θα λάβει τέλος καθώς θα βρεθεί ξανά με την ιδιοκτήτριά της.

Η σκυλίτσα εξαφανίστηκε, παρόλο που ήταν δεμένη στην αυλή της Monica Mathis, και δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις εντατικές της προσπάθειες να την εντοπίσει. Όταν η γυναίκα μετακόμισε στη Μινεσότα μετά την εξαφάνιση της Hazel, εγκατέλειψε κάθε ελπίδα να βρει το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Με κάποιον τρόπο όμως η Hazel κατάφερε να φτάσει 1.300 μίλια νοτιότερα, στο Μπρέιντεντον της Φλόριντα. Όταν την πήγαν στο καταφύγιο ζώων, το προσωπικό προσπάθησε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της μέσα από το μικροτσίπ, αλλά οι πληροφορίες αποδείχθηκαν άκυρες, μετέδωσαν οι Tampa Bay Times.

Εκείνη την περίοδο, η Motorworks Brewing, μια τοπική μπυραρία, είχε ξεκινήσει συνεργασία με το καταφύγιο για να βοηθήσει στην υιοθεσία σκύλων, βάζοντας τα πρόσωπά τους σε συσκευασίες μπύρας. Τα κουτάκια έγιναν αρκετά διάσημα όταν προβλήθηκαν στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και μερικά μίλια μακριά, η είδηση για τους σκύλους πάνω στις μπύρες έφτασε μέχρι το Facebook της Monica Mathis. «Αυτός είναι ο σκύλος μου», έγραψε σε μια ανάρτηση της μπυραρίας στις 24 Ιανουαρίου.

«Είχα πάθει μερική υστερία γιατί φοβόμουν πως κάποιος θα την υιοθετούσε σε εκείνη την φάση ή κάτι τέτοιο. Φοβήθηκα πως θα την έχανα ξανά», είπε η ίδια στο WWSB News. 

Το καταφύγιο τής ζήτησε αποδείξεις πως ο σκύλος ήταν δικός της, μεταξύ άλλων ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφίες. Όταν όλα ξεκαθάρισαν λίγες ημέρες αργότερα, το καταφύγιο ανακοίνωσε πως η Hazel επιστρέφει σπίτι της. «Δεν μπορείς να επινοήσεις αυτήν την ιστορία», σχολίασε ο διευθυντής της Motorworks Brewing.

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Toppling Goliath / WeldWerks - Forced Flair
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την WeldWerks Brewing Co., κυκλοφόρησε η Toppling Goliath Brewing Co.

Odell - Barreled Treasure Horchata
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Odell Brewing Co.

Epic - Dr Hoptavius / Desert Cruise
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Barreled Souls - Inner Space
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε τρεις εκδόσεις, κυκλοφόρησε η Barreled Souls Brewing Co.

Mikkeller Brewpub London - This American Lite
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewpub London.

Behemoth - Hoppers Stranger Hops / Germalt Of Rivibeer / Bloody Diabolical / Marty & Wendy
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το