Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η To Øl.
Πρόκειται για την "When Life Gives You Raspberries Make Milkshake", μια Milkshake IPA με 6,6% ABV, ζυθοποιημένη με σμέουρα και λυκίσκους Mosaic, Strata και Cashmere.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 440ml.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία χρονιά η συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον 13ο Εθνικό Διαγωνισμό Ecotrophelia 2023, ο οποίος έχει ως στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.
"Ανεβαίνουν" Βραζιλία και Μεξικό - Πτώση σε ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία.
Σχεδόν 500.000 λίρες από την τσέπη του υποχρεώθηκε να δώσει συνολικά ο διευθύνων σύμβουλος της σκοτσέζικης εταιρείας ποτών BrewDog σε όσους βρήκαν ένα «χρυσό» κουτάκι μπύρας.
Ξεκίνησε με το «shrinkflation».
Το μεγαλύτερο μέρος στην πίτα της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα μοιράζονται οι τρεις κυρίαρχες ζυθοποιίες με πρώτο παίκτη την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αμέσως μετά την Ολυμπιακή Ζυθοποιία (Carlsberg) και τρίτη την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.