English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποτροφία Για Φοίτηση Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Προσφέρει Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί για την υποστήριξη και ενίσχυση των νέων παραγωγών, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσφέρει μια πλήρη υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με έναρξη φοίτησης το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το πρόγραμμα σπουδών αφορά την ειδικότητα «Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων», είναι διετούς φοίτησης, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών λήγει στις 26 Ιουνίου. Η αναλυτική προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Μία σημαντική αλλαγή είναι ότι από φέτος το πρόγραμμα υποτροφιών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά οικογενειών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της εταιρίας, αλλά είναι ανοιχτή προς όλους τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την αγροτική δραστηριότητα.

Η βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Από το 2008 υλοποιεί το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού στη χώρα μας, έχοντας επιτύχει όχι μόνο την πλήρη κάλυψη των παραγωγικών αναγκών της με εγχώριο κριθάρι, αλλά έχει προχωρήσει και σε εξαγωγές βύνης κριθαριού, συστήνοντας το ελληνικό κριθάρι ως πρώτη ύλη για παραγωγή μπύρας στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα Υποτροφιών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό  της εταιρίας για υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα και έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς αγροτών με σύγχρονες γνώσεις καλλιέργειας και καινοτόμο αντίληψη για την αγροτική παραγωγή. Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσονται επίσης τα σεμινάρια επιμόρφωσης των παραγωγών  που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της εταιρίας τα οποία υλοποιούνται ανελλιπώς από το 2014.

πηγή: sofokleousin.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Modern Times - Dubspace / Mega Devil's Teeth: Nola Coffee Edition / Cosmic Entity
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Αφού Δεν Πίνουμε Μπύρα Πλέον Την Εξάγουμε
philenews.com

Βουτιά 43,5% ή κατά 757.151 λίτρα πραγματοποίησαν οι συνολικές πωλήσεις μπύρας στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2021, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρά την εντυπωσιακή αύξηση 76,5%, που παρουσίασαν οι εξαγωγές μπύρας.

Χαράς Ευαγγέλια Για Τους Λάτρεις Της Μπύρας Των Τραπιστών Μοναχών (Βίντεο)
Ιωάννης Καράγιωργας

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις της μπύρας των τραπιστών μονάχων καθώς μετά από πολλούς μήνες μπορούν πλέον να την προμηθευτούν εκ νέου από το μοναστήρι τους στο Βέλγιο.

Allagash - Hop Reach
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Allagash Brewing Co.

Κληρονόμος Της Guinness Πνίγηκε Στην Πισίνα Κατά Τη Διάρκεια Μπάρμπεκιου Πάρτι
enikos.gr

Η οικογένεια Guinness έχασε με τραγικό τρόπο άλλο ένα μέλος της. Όπως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, η κληρονόμος Honor Uloth, 19 ετών, πέθανε σε ένα τρομακτικό δυστύχημα στην πισίνα το καλοκαίρι. Την Παρασκευή, η οικογένεια αποκάλυψε ότι τα όργανα της Honor είχαν δωρηθεί, αναφέροντας στην Daily Mail: «Πάντα καθιστούσε σαφές ότι, αν συνέβαινε κάτι, θα ήθελε τα όργανά της να γίνουν δωρεά της σε όσους έχουν ανάγκη».

8 Wired - Simpático
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 8 Wired Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το