English Greek
17
Παρ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΖΑ: Τα Νέα Προϊόντα Που Ξεχώρισαν Στην HoReCa 2025

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με μια μακρά πορεία στην αγορά από το 1989, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) συμμετείχε δυναμικά στην HoReCa 2025, την κορυφαία έκθεση για τον κλάδο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική ζυθοποιία.

Το περίπτερο της ΕΖΑ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τις μπύρες της εταιρείας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις όσο και τις νέες προτάσεις, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ανέδειξε την αυθεντικότητα και τη ζυθοποιητική τέχνη της ΕΖΑ.

Η φετινή συμμετοχή της ΕΖΑ στην HoReCa επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στην ελληνική ζυθοποιία, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία. Με μια μακρά πορεία στην αγορά από το 1989, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

eza horeca

Νέα Προϊόντα που Ξεχώρισαν
Pils Hellas 0,0% - Η νέα πρόταση χωρίς καθόλου αλκοόλ με πλούσια γεύση Pils, οπού χάρη στη μέθοδο κλασματικής απόσταξης -μοναδική στον χώρο- διατηρεί τη γεμάτη γεύση και προσφέρει μια πραγματική εμπειρία, μπύρας για κάθε στιγμή της ημέρας.

Pils Hellas Radler 2% - Απολαυστικός συνδυασμός μπύρας Pils Hellas με φυσικό χυμό λεμονιού, μια ιδανική επιλογή για τις ζέστες καλοκαιρινές μέρες η για όσους προτιμούν μια ελαφριά αναζωογονητική γεύση.

A Toda Madre - Εμπνευσμένη από το Μεξικό και τη «Γιορτή των Νεκρών». Μια δροσιστική , ευκολόπιστη μπύρα, με φρουτώδη αρώματα ιδιαίτερο λυκίσκο και ελαφριά γεύση, είναι η ιδανική πρόταση για όσους αγαπούν τις ξεχωριστές εμπειρίες.

Η παρουσία της ΕΖΑ στην HoReCa 2025 ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά την υψηλή ποιότητα και την εξέλιξη της ελληνικής ζυθοποιίας. Με συνεχή προσπάθεια και πάθος για τη δημιουργία, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει γεύσεις που ξεχωρίζουν, ενισχύοντας τη θέση της στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ξεχωριστή θέση είχε η Πειραϊκή - Η Μπύρα του Πειραιά, η αυθεντική μπύρα της πόλης που κυκλοφορεί ξανά στην αγορά, αποτυπώνοντας τη γεύση της παραδοσιακής ελληνικής ζυθοποιίας με εκλεκτό κριθάρι και λυκίσκο υψηλής ποιότητας. Με ιστορία που συνδέεται με τον Πειραιά, η Πειραϊκή απέσπασε θετικά σχόλια και ανέδειξε την αγάπη του κοινού για τις μπύρες με χαρακτήρα και παράδοση.

πηγή: foodlife.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό Φορολογικό Διωγμό Οι Τούρκοι Ζυθοποιοί - Οινοποιοί
kathimerini.gr

«Ακόμη ένα καρφί στο φέρετρο» χαρακτηρίζει ο κλάδος τον νέο νόμο του ΑΚΡ, που μπλοκάρει την επέκτασή τους στη δυτική αγορά.

AleSmith / Pizza Port - Logical Choice
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Pizza Port Brewing Co., κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Hudson Valley - Demiurge / Emissary
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

AleSmith - Speedway Tart Cherry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της Speedway κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Stu Mostów - Southpaw Salmo Salar / Beethoven Loves Bass
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Browar Stu Mostów.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Carlsberg Λέει Ότι Ο Πληθωρισμός Θα Μπορούσε Να "Χτυπήσει" Τις Πωλήσεις Μπύρας Το 2023
capital.gr

Η δανέζικη Carlsberg δεν έχει στη διάθεσή της κάποια στοιχεία επί του παρόντος που να υποδηλώνουν ότι ο αυξανόμενος πληθωρισμός πλήττει τις πωλήσεις μπύρας, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το 2023 καθώς οι ζυθοποιοί συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές, δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Cees 't Hart.

Άλλα Άρθρα