English Greek
17
Δευ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκλογές Γερμανία: Η Πόλη Που Έδωσε Δωρεάν Μπύρα Σε Όσους Ψήφισαν Νωρίτερα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι Γερμανοί προσέρχονται στις κάλπες στις 23 Φεβρουαρίου.

Η πόλη Ντούισμπουργκ στη δυτική Γερμανία βρήκε έναν τρόπο για να ενθαρρύνει τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες: προσφέροντας δωρεάν μπύρα ή αναψυκτικά σε όσους ψήφισαν νωρίς.

Το Σάββατο, οι ψηφοφόροι που κατέθεσαν επιστολική ψήφο στο κέντρο της πόλης έως τις 14:00 τοπική ώρα έλαβαν ένα κουπόνι, το οποίο μπορούσαν να εξαργυρώσουν για ένα ποτό σε υπαίθριο περίπτερο δίπλα στο εκλογικό κέντρο. Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από τοπική ζυθοποιία, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο dpa, περίπου 80 πολίτες εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά μέσα στην πρώτη ώρα.

Ο εκλογικός αξιωματούχος του Ντούισμπουργκ, Μάρτιν Μουράκ, εξήγησε ότι το βόρειο τμήμα της πόλης παραδοσιακά καταγράφει χαμηλά ποσοστά συμμετοχής.

Στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2021, μόλις το 63,3% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στο εκλογικό διαμέρισμα Duisburg II προσήλθε στις κάλπες, έναντι του εθνικού μέσου όρου του 76,6%.

«Με αυτή την ασυνήθιστη εκστρατεία, οι καρναβαλιστές μας φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις εκλογές. Επίσης, προσελκύει πολίτες που δεν επηρεάζονται από τις παραδοσιακές προεκλογικές αφίσες ή ενημερωτικές καμπάνιες. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ενίσχυση της εκλογικής συμμετοχής και, κατά συνέπεια, της δημοκρατίας μας!», δήλωσε ο Μουράκ.

Οι Γερμανοί προσέρχονται στις κάλπες στις 23 Φεβρουαρίου, σε εκλογές που επισκιάζονται από την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, καθώς και από τις έντονες συζητήσεις για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Thornbridge - Kinder / Quiet Storm Chinook / Kings Canyon
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Bottle Logic - More Time To Explain (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Anchorage - Kamimura / Let's Go!
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Carlsberg: Πωλεί Τις Δραστηριότητές Της Στη Ρωσία
powergame.gr

Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υπέγραψε συμφωνία για την πώληση της ρωσικής επιχείρησής της, ωστόσο δεν κατονόμασε τον αγοραστή ή το συμφωνηθέν τίμημα για τη συναλλαγή, η οποία υπόκειται σε εκτενή ρυθμιστικό έλεγχο από τη Μόσχα.

Επίσημη Επιβεβαίωση: Το Oktoberfest Θα Πραγματοποιηθεί Φέτος
Αλίκη Μαχαίρα

Η ανέγερση των σκηνών στην Theresienwiese του Μονάχου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αλλά συνέχεια ακούγονται φωνές που αμφισβητούν το φετινό Oktoberfest λόγω της πανδημίας. Υπήρξε λοιπόν μια σαφής ανακοίνωση σχετικά με αυτό την Τρίτη.

Birbant - Icey Beast / Drip / The Last Drop / Not For Sale
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Birbant Craft Brewery.

Άλλα Άρθρα