English Greek
29
Πεμ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκλογές Γερμανία: Η Πόλη Που Έδωσε Δωρεάν Μπύρα Σε Όσους Ψήφισαν Νωρίτερα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι Γερμανοί προσέρχονται στις κάλπες στις 23 Φεβρουαρίου.

Η πόλη Ντούισμπουργκ στη δυτική Γερμανία βρήκε έναν τρόπο για να ενθαρρύνει τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες: προσφέροντας δωρεάν μπύρα ή αναψυκτικά σε όσους ψήφισαν νωρίς.

Το Σάββατο, οι ψηφοφόροι που κατέθεσαν επιστολική ψήφο στο κέντρο της πόλης έως τις 14:00 τοπική ώρα έλαβαν ένα κουπόνι, το οποίο μπορούσαν να εξαργυρώσουν για ένα ποτό σε υπαίθριο περίπτερο δίπλα στο εκλογικό κέντρο. Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από τοπική ζυθοποιία, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο dpa, περίπου 80 πολίτες εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά μέσα στην πρώτη ώρα.

Ο εκλογικός αξιωματούχος του Ντούισμπουργκ, Μάρτιν Μουράκ, εξήγησε ότι το βόρειο τμήμα της πόλης παραδοσιακά καταγράφει χαμηλά ποσοστά συμμετοχής.

Στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2021, μόλις το 63,3% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στο εκλογικό διαμέρισμα Duisburg II προσήλθε στις κάλπες, έναντι του εθνικού μέσου όρου του 76,6%.

«Με αυτή την ασυνήθιστη εκστρατεία, οι καρναβαλιστές μας φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις εκλογές. Επίσης, προσελκύει πολίτες που δεν επηρεάζονται από τις παραδοσιακές προεκλογικές αφίσες ή ενημερωτικές καμπάνιες. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ενίσχυση της εκλογικής συμμετοχής και, κατά συνέπεια, της δημοκρατίας μας!», δήλωσε ο Μουράκ.

Οι Γερμανοί προσέρχονται στις κάλπες στις 23 Φεβρουαρίου, σε εκλογές που επισκιάζονται από την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, καθώς και από τις έντονες συζητήσεις για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουντιάλ 2022: Προσπάθησαν Να Απαγορεύσουν Την Budweiser Και Από Το Ξενοδοχείο Όπου Μένουν Τα Στελέχη Της
ertnews.gr

Απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε στα πλαίσια του Μουντιάλ στο Κατάρ, με κυβερνητικά στελέχη της Ντόχα να απαγορεύουν την μπύρα ακόμα και στο ξενοδοχείο των υπάλληλων της Budweiser.

Eurostat: Ρέει Η Μπύρα Στην ΕΕ - Παράχθηκαν 78 Λίτρα Ανά Κάτοικο
imerisia.gr

Περίπου μία στις τέσσερις μπύρες που περιέχουν αλκοόλ και παράγονται στην ΕΕ προέρχονται από τη Γερμανία.

Αναστασίου / Blackout - Activat
Σταύρος Δοβιστινός

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την νέα μας συνταγή σε συνεργασία με τους Ρουμάνους φίλους μας από την Blackout Brewing.

Ζυθοποιία: Η Γιαπωνέζικη Asahi Προετοιμάζεται Για Νέες Εξαγορές
ot.gr

Μετά την εξαγορά ζυθοποιίας στο Γουινσκόνσιν, η γιαπωνέζικη Asahi αναζητά νέους στόχους στις ΗΠΑ.

ΕΠΑΛ Βασιλικών: Συμμετοχή Παιδιών Σε Πρόγραμμα Για Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
thermi.gov.gr

Τον περασμένο Μάρτιο αντιπροσωπεία του ΕΠΑΛ Βασιλικών, αποτελούμενη από 14 μαθητές και μαθήτριες και τρεις συνοδούς εκπαιδευτικούς, είχε βρεθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+2022, με τίτλο «Ζύθος χωρίς Αλκοόλ: Απόκτηση τεχνογνωσίας στα στάδια της παραγωγής, εμφιάλωσης και προώθησης».

Tröegs - #488
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Άλλα Άρθρα