English Greek
29
Σαβ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Modern Times - Sin Marca: Mexican Coffee Edition / Deeds & Exploits: Coconut Tiramisu Edition / Cosmic Prose

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Πρώτη η "Sin Marca: Mexican Coffee Edition", μια Imperial Stout με 13,8% ABV, ζυθοποιημένη με κακάο, καβουρδισμένο καφέ, αμύγδαλα, βανίλια Μαδαγασκάρης, piloncillo (ακατέργαστο είδος Μεξικάνικης ζάχαρης) και κανέλα, ωριμασμένη σε δρύινα βαρέλια.

Δεύτερη η "Deeds & Exploits: Coconut Tiramisu Edition", μια Strong Ale με 14,1% ABV, ζυθοποιημένη με καβουρδισμένο καφέ, Δομινικανό κακάο, βανίλια Ουγκάντας και καρύδα.

Τρίτη, σε συνεργασία με την Cellador Ales η "Cosmic Prose", μια Saison με 6,5% ABV, ζυθοποιημένη με γκρέιπφρουτ, λεμόνι, ιβίσκο, λυκίσκους Saaz και Strata, με ωρίμανση σε δρύινες δεξαμενές.

Οι δύο πρώτες διατίθενται σε φιάλη των 650ml, στην ενδεικτική τιμή των $34,50 έκαστη, ενώ η τρίτη σε κουτάκι των 355ml, των τεσσάρων τεμαχίων, στην ενδεικτική τιμή των $13.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία: Γιατί Η Χαρά Αποκλείεται Να Αποκλείσει Κάποιον
oneman.gr

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Brand Manager της μπύρας Mythos, Βαγγέλης Μποκίδης, μιλά στο OneMan σχετικά με τις δράσεις της μάρκας υπέρ της συμπερίληψης.

Στην Oni Communications Τα PR Της Μπύρας Νήσος
marketingweek.gr

Στην Oni Communications ανάθεσε τον λογαριασμό Δημοσίων Σχέσεών της η μπύρα Νήσος. Η ανάθεση του λογαριασμού ανατέθηκε απευθείας στο agency.

Reptilian - Citranosaurus Rex / Heretic
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Reptilian Brewery.

Jester King - Star Party
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

The Bruery Terreux - Saison De Lente (2022)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η The Bruery Terreux.

ΕΖΑ: Επιστροφή Στα Κέρδη Το 2021, Ανοίγουν Μπύρες Για Το Β' Εξάμηνο Του 2022
Αλέξανδρος Κοντοπάνος

Το φετινό καλοκαίρι και η έλευση εκατομμυρίων τουριστών αναμένεται να αποτελέσει βάλσαμο για σειρά επιχειρήσεων, και μια από αυτές είναι η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το