English Greek
03
Τετ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η AB InBev Αναθεωρεί Το Ύψος Της Χορηγίας Του Επόμενου World Cup

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στον απόηχο των φετινών εξελίξεων.

Τη μείωση σχεδόν στο μισό της χορηγικής επένδυσης στη FIFA για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο φέρεται να εξετάζει η AB InBev, ιδιοκτήτρια του brand μπύρας Budweiser. Για τη διοργάνωση που θα λάβει χώρια στη Βόρειο Αμερική το 2026, η συμφωνία ανέρχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπου 112 εκατ. δολάρια, αλλά πηγές θέλουν την εταιρεία να σχεδιάζει την περικοπή του budget κατά 47 εκατ.

Η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της φετινής απόφασης των αρχών του Κατάρ και της FIFA για την επιβολή περιορισμών στην πώληση αλκοόλ, μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά, κάτι που γέννησε εύλογα ερωτήματα για την αξία της χορηγίας της Budweiser, ύψους 75 εκατ. δολαρίων.

Με τη δημοσιοποίηση της απόφασης, η μάρκα προέβη σε ένα tweet εκφράζοντας την αμηχανία και την έκπληξή της. Τώρα, πληροφορίες κάνουν αναφορά για προς τα κάτω αναθεώρηση της συμφωνίας που καλύπτει την περίοδο 2023-36, υπό τη σκιά της απαγόρευσης πώλησης μπύρας μέσα στα γήπεδα του Κατάρ -αν και η Bud Zero χωρίς αλκοόλ παραμένει διαθέσιμη.

Το brand ανακοίνωσε ότι το απόθεμα της μπύρας που δεν θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης λόγω της απόφασης θα δοθεί στους φιλάθλους της νικήτριας εθνικής ομάδας.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Founders - Mid Ride
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Detroit Bikes, κυκλοφορεί η Founders Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Η Νέα Στρατηγική Με Καύσιμο Ανάπτυξη 2,5%
Μάκης Αποστόλου

Στα πλάνα της εταιρείας για την καινούργια χρονιά περιλαμβάνονται νέα λανσαρίσματα, τόσο στην κατηγορία της μπύρας όσο και των mixers, με προϊόντα που «απαντούν» στις σύγχρονες τάσεις και κυρίως στις ανάγκες των καταναλωτών.

608 / Sourmena - Μπέλλα
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα συνεργασίας κυκλοφόρησαν 608 Brewing Co. και Sourmena Brew.

Uiltje - Trophy Hunter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Eurostat: Ρέει Η Μπύρα Στην ΕΕ - Παράχθηκαν 78 Λίτρα Ανά Κάτοικο
imerisia.gr

Περίπου μία στις τέσσερις μπύρες που περιέχουν αλκοόλ και παράγονται στην ΕΕ προέρχονται από τη Γερμανία.

Ανακαλείται Μπύρα Λόγω Κινδύνου Έκρηξης Και Τραυματισμών
cibum.gr

Γιατί οι αρχές της Βρετανίας συνιστούν στους καταναλωτές να μην επιστρέψουν τις μπύρες στα σημεία πώλησης παρόλο που η εταιρεία το προτείνει.

Άλλα Άρθρα