English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαρροή Σε Εργοστάσιο Μπύρας Έβαψε Κόκκινη Τη Θάλασσα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μία περιοχή με συνήθως καταγάλανα νερά σε ιαπωνικό θέρετρο έχει πλέον απόχρωση του κόκκινου.

red sea

Είναι η Ερυθρά Θάλασσα, αλλά όχι όπως την ξέρετε. Κάτοικοι στη νότια πόλη Nago της Ιαπωνίας στο νησί της Οκινάουα ξύπνησαν σήμερα Τρίτη και διαπίστωσαν ότι μια περιοχή με συνήθως καταγάλανα νερά έχει πλέον γίνει με απόχρωση του κόκκινου.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, το νερό άλλαξε χρώμα καθώς ένα εργοστάσιο μπύρας που ανήκει στην Orion Breweries είχε διαρροή με ένα ψυκτικό που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του εξοπλισμού ζυθοποιίας να ρέει σε ένα κοντινό ποτάμι.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα δείχνουν ότι τα νερά του Nago, που φημίζεται για τα παραλιακά θέρετρα και τα κρυστάλλινα νερά του, έχουν βαφτεί βαθύ κόκκινο. Η ζυθοποιία κατηγόρησε τη χημική προπυλενογλυκόλη - που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ψύξης - για την αλλαγή χρώματος.

Η Orion ζήτησε συγγνώμη για «την ταλαιπωρία και την ανησυχία που προκαλέσαμε στους κοντινούς κατοίκους και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη» και είπε ότι θα λάβει μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψη της διαρροής, η οποία έχει πλέον διορθωθεί.

πηγή: euro2day.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Surly - Fuzz Box / Sonic Distortion
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Γιατί Μεταπωλούνται Σε Πενταπλάσια Τιμή Οι Μοναστηριακές Μπύρες Trappist Του Βελγίου
cibum.gr

Οι μοναχοί του αβαείου Saint-Sixtus στο Βέλγιο άλλαξαν το σύστημα παραγωγής και διάθεσης για να αντιμετωπίσουν την παράνομη μεταπώληση της μπύρας Trappist.

Πλήγμα Για Τη Βιομηχανία Μπύρας Ο Πληθωρισμός - Αυξάνονται Οι Τιμές
bankingnews.gr

Ενώ η αγορά έχει υποστηριχθεί από τις ισχυρές καταναλωτικές δαπάνες, υπάρχουν κάποιες αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την αγοραστική δύναμη των Αμερικανών καταναλωτών, αναφέρουν οι αναλυτές.

«Πόλεμος» Στην Ταϊλάνδη Για Μια... Μπύρα, Μετά Την Άρση Των Μέτρων! (Βίντεο)
alphapatras.gr

Άρθηκαν τα μέτρα απαγόρευσης αλκοόλ στην Ταϊλάνδη και εκατοντάδες πλημμύρησαν τα σούπερ μάρκετ ώστε να πάρουν μια μπύρα.

Η Λέων Βγήκε Μπροστά Και Στήριξε Τον Διαγωνισμό Των Young Lions
Μόνικα Κουρουφέξη

Έχοντας στο DNA της, να προσκαλεί τους ανθρώπους να βγουν μπροστά και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, η μπύρα Λέων, έδωσε δυναμικά το παρών της ως silver sponsor, στη διοργάνωση των Young Lions Cyprus 2024, στηρίζοντας τα νέα ταλέντα και τη δημιουργικότητα.

Για 2η Συνεχή Χρονιά, Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών Διοργανώνει Στην Έκθεση HORECA Μια Εκδήλωση Αφιερωμένη Στην Μπύρα
Σταύρος Δοβιστινός

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει μαζί στη σκηνή του Beer & Spirits Show, κάποιους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους, beer experts και παραγωγούς μπύρας της ελληνικής αγοράς.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το