English Greek
22
Σαβ, Φεβ
11 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Πράσινο Φως» Για Το Πρώτο Ζυθοποιείο Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το πρώτο ζυθοποιείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) πρόκειται να ανοίξει στο Άμπου Ντάμπι μετά από μια αλλαγή στη νομοθεσία που επιτρέπει την παραγωγή αλκοόλ και την πώληση στην χώρα.

Η κίνηση έρχεται καθώς τα ΗΑΕ προσπαθούν να επεκτείνουν την τουριστική τους εμβέλεια και να προσελκύσουν περισσότερους διεθνείς ταξιδιώτες.

Η παραγωγή αλκοόλ εξακολουθεί να απαγορεύεται εντελώς σε πολλές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της κατανάλωσης και της κατοχής.

Ωστόσο, πρόσφατα το γειτονικό Ντουμπάι επέκτεινε τις άδειες αλκοόλ για μπαρ και εστιατόρια σε καταστήματα λιανικής, καθώς και σε ανεξάρτητους χώρους φιλοξενίας που δεν συνδέονται με ξενοδοχεία και παρόμοιες εγκαταστάσεις.

Τα διεθνή οικονομικά κέντρα του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι προσελκύουν Δυτικούς ομογενείς και τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Και η ζυθοποιία θεωρείται ένας τρόπος «ανάπτυξης της ποιότητας του τουρισμού» και ιδιαίτερα για την πολυτελή πελατεία που εκτιμά τις τοπικές και βιοτεχνικές μπύρες.

craft by side hustle

Η ζυθοποιία Craft by Side Hustle θα λειτουργεί στο εστιατόριο The Galleria στο νησί Al Maryah στο Άμπου Ντάμπι.

Θα ανοίξει Φεβρουάριο του επόμενου έτους και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία μεταξύ τοπικών επιχειρηματιών εστιατορίων και του παραγωγού Side Hustle Brews & Spirits.

Παρόλο που η μάρκα είχε πουλήσει στο παρελθόν μπύρες στα ΗΑΕ και σε πτήσεις της Etihad Airlines, η διαδικασία παρασκευής της εταιρείας γινόταν στις ΗΠΑ.

Πλέον, η εταιρεία θα είναι η πρώτη μάρκα ποτών στα ΗΑΕ που θα παράγει αλκοολούχα ποτά για κατανάλωση και πώληση στην περιοχή.

Οι κρατήσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις μπύρας από όλο τον κόσμο με κουζίνα εμπνευσμένη από τη Νότια Λουιζιάνα στο The Galleria στο νησί Al Maryah, θα ανοίξουν στις 23 Δεκεμβρίου, με περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

πηγή: tourismtoday.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Goose Island - Suffolk County
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Goose Island Beer Co.

Bottle Logic - Space Trace (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Moksa / Mikerphone - Smells Like C.R.E.A.M. Spirit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Mikerphone Brewing, κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

33 - Thria
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 33 Brewing Co.

Abita - Creamsicle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Abita Brewing Co.

Αλίκη Γκοβόσδη (Ολυμπιακή Ζυθοποιία): Πώς Εργασία Και Προσδοκίες Στις Επιχειρήσεις Άλλαξαν Μετά Τον Covid
iefimerida.gr

Πώς διαμορφώνεται η νέα εργασιακή πραγματικότητα μετά τον κορωνοϊό και ποιος είναι ο ρόλος του HR σε αυτήν; Η Αλίκη Γκοβόσδη, HR Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας εξηγεί και αναλύει το τι μέλλει γενέσθαι.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το