English Greek
11
Παρ, Σεπ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Πράσινο Φως» Για Το Πρώτο Ζυθοποιείο Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το πρώτο ζυθοποιείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) πρόκειται να ανοίξει στο Άμπου Ντάμπι μετά από μια αλλαγή στη νομοθεσία που επιτρέπει την παραγωγή αλκοόλ και την πώληση στην χώρα.

Η κίνηση έρχεται καθώς τα ΗΑΕ προσπαθούν να επεκτείνουν την τουριστική τους εμβέλεια και να προσελκύσουν περισσότερους διεθνείς ταξιδιώτες.

Η παραγωγή αλκοόλ εξακολουθεί να απαγορεύεται εντελώς σε πολλές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της κατανάλωσης και της κατοχής.

Ωστόσο, πρόσφατα το γειτονικό Ντουμπάι επέκτεινε τις άδειες αλκοόλ για μπαρ και εστιατόρια σε καταστήματα λιανικής, καθώς και σε ανεξάρτητους χώρους φιλοξενίας που δεν συνδέονται με ξενοδοχεία και παρόμοιες εγκαταστάσεις.

Τα διεθνή οικονομικά κέντρα του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι προσελκύουν Δυτικούς ομογενείς και τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Και η ζυθοποιία θεωρείται ένας τρόπος «ανάπτυξης της ποιότητας του τουρισμού» και ιδιαίτερα για την πολυτελή πελατεία που εκτιμά τις τοπικές και βιοτεχνικές μπύρες.

craft by side hustle

Η ζυθοποιία Craft by Side Hustle θα λειτουργεί στο εστιατόριο The Galleria στο νησί Al Maryah στο Άμπου Ντάμπι.

Θα ανοίξει Φεβρουάριο του επόμενου έτους και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία μεταξύ τοπικών επιχειρηματιών εστιατορίων και του παραγωγού Side Hustle Brews & Spirits.

Παρόλο που η μάρκα είχε πουλήσει στο παρελθόν μπύρες στα ΗΑΕ και σε πτήσεις της Etihad Airlines, η διαδικασία παρασκευής της εταιρείας γινόταν στις ΗΠΑ.

Πλέον, η εταιρεία θα είναι η πρώτη μάρκα ποτών στα ΗΑΕ που θα παράγει αλκοολούχα ποτά για κατανάλωση και πώληση στην περιοχή.

Οι κρατήσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις μπύρας από όλο τον κόσμο με κουζίνα εμπνευσμένη από τη Νότια Λουιζιάνα στο The Galleria στο νησί Al Maryah, θα ανοίξουν στις 23 Δεκεμβρίου, με περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

πηγή: tourismtoday.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lambrate - LBR Sour Fruit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Birrificio Lambrate.

Ρωσία: Μπλοκάρει Συμφωνία Για Την Αποχώρηση Της Ζυθοποιίας Που Φτιάχνει Τη Budweiser
ot.gr

Το Κρεμλίνο απορρίπτει το σχέδιο της AB InBev με την τουρκική Anadolu Efes για έξοδο από τη Ρωσία.

Against The Grain - Oktoberfest
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Against the Grain Brewery.

Πήγαν Να Κατεδαφίσουν Ένα Σπίτι Και Βρήκαν Ένα Μπουκάλι Μπύρας Μέσα Σε Τοίχο: Έκρυβε Ένα Μήνυμα Από Το 1955
Νίκος Ταλιαδούρος

Ο David, επιθεωρητής που πραγματοποιούσε έρευνα επικίνδυνων υλικών για την προετοιμασία της κατεδάφισης του σπιτιού, ήταν μέλος της ομάδας που έκανε αυτή την αξιοσημείωτη ανακάλυψη.

Half Acre - Fuzz Country
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας εποχιακής ετικέτας ανακοίνωσε η Half Acre Beer Co.

Άλλα Άρθρα