English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
20 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λίβερπουλ: Carlsberg Και Erdinger Λανσάρουν «Special» Μπύρα Προς Τιμήν Του Κλοπ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και ο χορηγός του ιστορικού συλλόγου, Carlsberg, μαζί με την Erdinger θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μπύρας, αφιερωμένης στο χρόνο που πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «Reds» με την ονομασία «Beiliever's Brew».

O Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες του ημέρες ως προπονητής της Λίβερπουλ και έπειτα από εννέα, γεμάτα έντονες στιγμές και συγκινήσεις, χρόνια θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» ως ένας από τους πιο επιτυχημένους και εμβληματικούς τεχνικούς στην ιστορίας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

believers brew

Ο χορηγός των «Κόκκινων», Carlsberg, σε μία όμορφη και σημαδιακή κίνηση θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με την Erdinger, μπύρα αποκλειστικά αφιερωμένη στον Γερμανό κόουτς, με την επωνυμία «Believer's Brew».

Μάλιστα, θα κυκλοφορήσουν 491 μπουκάλια από την εν λόγω μπύρα, όσα δηλαδή ήταν και τα επίσημα παιχνίδια του 56χρονου πλέον Κλοπ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αγγλικό κλαμπ. «Κύμα» αγάπης προς το πρόσωπο του μεγάλου προπονητή που επανέφερε στις επιτυχίες την ιστορική ομάδα.

Η Λίβερπουλ με ανάρτησή της έκανε γνωστή την συγκεκριμένη κίνηση με τα σχόλια των φιλάθλων της να δείχνουν τη στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού.

πηγή: sdna.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασίου / Craft - NE IPA
Σταύρος Δοβιστινός

Η Ζυθοποιία Αναστασίου και η Craft γιορτάζουν συν-δημιουργώντας μία εξαιρετική επετειακή συνταγή σε περιορισμένη παραγωγή.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: «Χρυσή» Διάκριση Για Την Εξαγωγική Δραστηριότητα Της Μπύρας Mythos
newsbeast.gr

Εξάγεται σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας το 2021 το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου κιβωτίων.

Ρωσία: Σε Κρατικό Έλεγχο Περνούν Οι Θυγατρικές Των Danone Και Carlsberg
mononews.gr

Το ρωσικό κράτος ανέλαβε τον έλεγχο των ενεργητικών στοιχείων του γαλλικού ομίλου Danone και της δανέζικης εταιρείας Carlsberg στη Ρωσία, καθώς και οι δύο επιχειρήσεις είχαν εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν από τη ρωσική αγορά μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

AleSmith - Noble Empire: Choco Raisin Edition
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την AleSmith Brewing Co.

Yeasty: Παραγωγή Εναλλακτικών Πρωτεϊνών Από Υπολείμματα Μαγιάς Μπύρας
Νίκος Γαργαλάκος

Η νεοφυής επιχείρηση τεχνολογίας τροφίμων Yeasty μόλις συγκέντρωσε 1,4 εκατ. ευρώ για την κυκλική προσέγγισή της, η οποία αφορά μια επαναστατική νέα μέθοδο παραγωγής εναλλακτικής πρωτεΐνης, αξιοποιώντας υπολείμματα μαγιάς μπύρας.

Lafkas / Χάος Brews - Milky Way
Σταύρος Δοβιστινός

Και το όνομα αυτής "Milky Way".

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το