English Greek
13
Τετ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Tom Holland Δεν Μπορεί Να Αγοράσει Τη Δική Του Μπύρα!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Tom Holland έζησε μια από τις πιο παράδοξες στιγμές της ζωής του, καθώς δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τη δική του non-alcoholic μπύρα, Bero.

Σε μια σειρά από Instagram Stories, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την προσπάθειά του να βρει Bero στην αλυσίδα καταστημάτων Target. Ενθουσιασμένος να βρει το προϊόν του στην αγορά, ξεκίνησε τα stories του λέγοντας: Έχω καιρό να έρθω στις ΗΠΑ.

tom holland

Όμως η αποστολή του δεν ξεκίνησε καλά. Τα πρώτα δύο Target που πήγε δεν είχε καν Bero. Παρόλα αυτά, ο Holland δεν το έβαλε κάτω και ανέφερε στο story του: Σήμερα θα το βρω.

Στην τρίτη προσπάθεια, επιτέλους το εντόπισε. Όμως, λίγο πριν φτάσει στο ταμείο, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα, καθώς δεν του το πουλούσαν. Το αγγλικό του ID δεν έγινε δεκτό, οπότε δεν μπορούσε να αποδείξει την ηλικία του. Με χιούμορ, λοιπόν, αποκάλυψε πως ένας ευγενικός υπάλληλος σκάναρε τη δική του ταυτότητα για να τον βοηθήσει και ανέφερε: Είναι κάπως αστείο που δεν μπορούσα να αγοράσω το ίδιο μου το προϊόν.

Ο Holland, που έχει δηλώσει πως δημιούργησε το Bero για να καλύψει το κενό στην premium non-alcoholic αγορά, τόνισε πως το προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα Target της χώρας, ακόμα κι αν ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια για να το αγοράσει.

πηγή: unboxholics.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Garage Project - Liquid Munchies
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Siren - New Favourite Day
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Οπαδός Της Σάλκε Πανηγυρίζει Γκολ Με 7 Μπύρες Στο Κεφάλι!
Χρήστος Μαγγίνας

Viral κατάφερε να γίνει ένας οπαδός της Σάλκε, με την γερμανική ομάδα να σκοράρει στη Veltins Arena αναγκάζοντας τον να «χορέψει» με 7 μπύρες στο κεφάλι.

Uiltje - I Want It Owl, I Want It Now!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Heavy Seas - Impending Doom 3
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Heavy Seas Beer.

The Wild - Double Deka
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 10α της γενέθλια γιορτάζει η The Wild Beer Co. με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Άλλα Άρθρα