English Greek
26
Παρ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Tom Holland Δεν Μπορεί Να Αγοράσει Τη Δική Του Μπύρα!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Tom Holland έζησε μια από τις πιο παράδοξες στιγμές της ζωής του, καθώς δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τη δική του non-alcoholic μπύρα, Bero.

Σε μια σειρά από Instagram Stories, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την προσπάθειά του να βρει Bero στην αλυσίδα καταστημάτων Target. Ενθουσιασμένος να βρει το προϊόν του στην αγορά, ξεκίνησε τα stories του λέγοντας: Έχω καιρό να έρθω στις ΗΠΑ.

tom holland

Όμως η αποστολή του δεν ξεκίνησε καλά. Τα πρώτα δύο Target που πήγε δεν είχε καν Bero. Παρόλα αυτά, ο Holland δεν το έβαλε κάτω και ανέφερε στο story του: Σήμερα θα το βρω.

Στην τρίτη προσπάθεια, επιτέλους το εντόπισε. Όμως, λίγο πριν φτάσει στο ταμείο, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα, καθώς δεν του το πουλούσαν. Το αγγλικό του ID δεν έγινε δεκτό, οπότε δεν μπορούσε να αποδείξει την ηλικία του. Με χιούμορ, λοιπόν, αποκάλυψε πως ένας ευγενικός υπάλληλος σκάναρε τη δική του ταυτότητα για να τον βοηθήσει και ανέφερε: Είναι κάπως αστείο που δεν μπορούσα να αγοράσω το ίδιο μου το προϊόν.

Ο Holland, που έχει δηλώσει πως δημιούργησε το Bero για να καλύψει το κενό στην premium non-alcoholic αγορά, τόνισε πως το προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα Target της χώρας, ακόμα κι αν ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια για να το αγοράσει.

πηγή: unboxholics.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Trillium - Railchange
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Trillium Brewing Co.

Siren - South Facing / Snapback / Red Berry Rhapsody
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Νέα Καμπάνια Από Τη Μικροζυθοποιία Craft
marketingweek.gr

Η Craft επαναλανσάρεται φέτος με την καμπάνια «Craft Your Story».

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Με Νέο Marketing Director
marketingweek.gr

Τη θέση του Marketing Director στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κρητικός.

Μινέρβα Και ΕΖΑ: Προς Πώληση Οι Δύο Εταιρείες Από Την Deca
Ξανθή Γούναρη

Το χρονοδιάγραμμα πώλησης για Μινέρβα και ΕΖΑ - Τι σχεδιάζει ο βασικός μέτοχος Deca Investments του Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Midnight Circus - Ladyhawke
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Midnight Circus Gypsy Brewing.

Άλλα Άρθρα